×

Fossiele brandstoffen

Vitaal belang om fysiek en elektronisch te beveiligen

Het beveiligen van gas- en olieopslag, -overslag en -productiefaciliteiten is cruciaal vanwege hun belangrijke rol in de moderne samenleving. Een beveiligingsinbreuk kan leiden tot operationele verstoringen, milieuschade, en bedreigingen voor veiligheid. Daarom moeten deze faciliteiten worden uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen zoals hekwerkdetectie, gronddetectie, ondergraafdetectie, schrikdraaddetectie of een op maat gemaakte oplossing van Ecotax beveiligingstechniek.

Hekwerkdetectie geeft real-time waarschuwingen bij aanraking of doorbraak van het hekwerk, terwijl gronddetectie bewegingen onder en nabij het hekwerk detecteert. Ondergraafdetectie waarschuwt bij pogingen om onder het hekwerk te graven, en schrikdraaddetectie biedt een afschrikmiddel door indringers een elektrische schok te geven.

Ecotax biedt op maat gemaakte oplossingen die deze technologieën combineren voor een robuust en betrouwbaar beveiligingssysteem. Het implementeren van deze maatregelen waarborgt de veiligheid van gas- en olieopslag, -overslag en -productiefaciliteiten, voorkomt dreigingen en biedt gemoedsrust voor exploitanten en klanten.

Voordelen

  • 30 jaar ervaring
  • Betrouwbare beveiliging
  • Géén nodeloze alarmen
  • Hoog risico locaties

Waarom is beveiliging van gas- en olieopslag, -overslag en -productiefaciliteiten zo belangrijk?

Beveiliging is cruciaal vanwege de vitale rol die deze faciliteiten spelen in de moderne samenleving. Een beveiligingsinbreuk kan leiden tot operationele verstoringen, milieuschade en bedreigingen voor veiligheid en privacy.

Wat zijn de mogelijke gevolgen van een beveiligingsinbreuk?

Een beveiligingsinbreuk kan leiden tot gegevensverlies, operationele verstoringen, milieuschade en bedreigingen voor de veiligheid van werknemers en omwonenden.

Welke beveiligingssystemen biedt Ecotax voor gas- en olieopslag, -overslag en -productiefaciliteiten?

Ecotax biedt een reeks geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder hekwerkdetectie, gronddetectie, ondergraafdetectie en schrikdraaddetectie. Daarnaast kunnen op maat gemaakte oplossingen worden ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen.

 

Hoe kom ik meer te weten over beveiliginginstallaties?

Voor meer informatie over het beveiligen van uw high-risk installatie met geavanceerde elektronische maatregelen kunt u contact opnemen met ons team van beveiligingsexperts. We helpen u graag bij het ontwikkelen van een op maat gemaakt beveiligingsplan.

Contact

Henk

Directeur

Anita

Backoffice

Pike

Project Engineer

Jonne

Accountmanager

Remco

Binnendienst Sales

Sam

Software Engineer

Conny

Backoffice

Simon

Engineer

Jack

Planning

Kees

Accountant

Dorien

Backoffice

Marije

Sales Engineer

Jeroen

Allround Monteur

Mario

Allround Monteur

Julian

Allround Monteur

Dirk

Allround Monteur

Jo

Allround Monteur

Rob

Allround Monteur

Anton

Allround Monteur

Quinten

Leerling Monteur

Willem-Jan

Allround Monteur

Dexter

Allround Monteur

René

Allround Monteur

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands