×

Telecom & zendmasten

Vitaal belang om fysiek en elektronisch te beveiligen

Het beveiligen van zendmasten en andere telecom infrastructuur is essentieel voor de continuïteit en veiligheid van onze telecommunicatienetwerken. Hiervoor maken we gebruik van diverse technologieën zoals hekwerkdetectie, gronddetectie en Schrikdraadbeveiliging. Hekwerkdetectie zorgt voor een snelle alarmering bij indringingspogingen, terwijl gronddetectie ongeautoriseerde toegang via de bodem detecteert. Schrikdraad biedt een extra afschrikmiddel tegen onbevoegde toegang, waardoor de installaties optimaal beschermd zijn tegen sabotage en vandalisme.

Tijdens het bekijken van een installatie werken wij met de OFE-maatregelenmethode. Deze methode bestaat uit drie stappen: organisatorisch, fysiek en elektronisch. Op locaties waar telecomapparatuur geplaatst is, is door de geavanceerde technologie geen personeel meer op de sites nodig. Hierdoor wordt het des te belangrijker om goede fysieke beveiliging te installeren. Denk hierbij aan betonnen muren, hekwerken of andere afrasteringen. Voorzie deze afscheidingen van elektronische detectie, zoals trillingsdetectie en schrikdraad. Wanneer er geen afrastering is, gebruik dan gronddetectie.

Meer informatie over dit project? Spreek met een van onze collega’s

Contact

Voordelen

  • 30 jaar ervaring
  • Betrouwbare beveiliging
  • Géén nodeloze alarmen
  • Geschikt voor remote locaties

Waarom is beveiliging van zendmasten en telecom infrastructuur belangrijk?

Beveiliging is essentieel om verstoringen door sabotage, vandalisme en ongeautoriseerde toegang te voorkomen, waardoor de continuïteit en veiligheid van telecommunicatienetwerken gewaarborgd blijven.

Welke technologieën worden gebruikt voor de beveiliging van telecom infrastructuur?

We gebruiken hekwerkdetectie, gronddetectie en schrikdraadbeveiliging. Deze technologieën detecteren en alarmeren bij indringingspogingen en ongeautoriseerde toegang, en bieden afschrikking tegen onbevoegden.

Wat is de OFE-maatregelenmethode en hoe wordt deze toegepast?

De OFE-maatregelenmethode omvat organisatorische, fysieke en elektronische stappen om een uitgebreide beveiligingsstrategie te ontwikkelen. Dit omvat het gebruik van betonnen muren, hekwerken, trillingsdetectie, schrikdraad en gronddetectie.

 

Hoe kan ik meer informatie krijgen over beveiligingsprojecten voor telecom infrastructuur?

Neem Contact op met een van onze collega’s voor meer informatie en advies over beveiligingsoplossingen voor telecom infrastructuur.

 

Henk

Directeur

Anita

Backoffice

Pike

Project Engineer

Jonne

Accountmanager

Remco

Binnendienst Sales

Sam

Software Engineer

Conny

Backoffice

Simon

Engineer

Jack

Planning

Kees

Accountant

Dorien

Backoffice

Marije

Sales Engineer

Jeroen

Allround Monteur

Mario

Allround Monteur

Julian

Allround Monteur

Dirk

Allround Monteur

Jo

Allround Monteur

Rob

Allround Monteur

Anton

Allround Monteur

Quinten

Leerling Monteur

Willem-Jan

Allround Monteur

Dexter

Allround Monteur

René

Allround Monteur

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands