×

Beveiliging voor luchthavens

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige beveiliging om op luchthavens te plaatsen? Geef de juiste bescherming door Ecotax Terreinbeveiliging in te schakelen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van terreinbeveiliging en weten daarom welk type beveiliging u op welke locatie dan ook het beste kunt inzetten.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

De beste beveiliging voor luchthavens installeren wij voor u

Er bestaan wereldwijd duizenden luchthavens waar miljoenen reizigers op afkomen; dat betekent dat goede beveiliging op deze locaties erg belangrijk is. Vliegvelden hebben talloze veiligheidsmaatregelen, omdat het een high-risk-locatie betreft. Wij bij Ecotax Terreinbeveiliging in Moerdijk, dichtbij Breda, maken een 3D-beveiligingsplan waarmee de risico’s zo goed mogelijk worden ingeschat. De infrastructuur, de trillingsdetectie, de schrikdraadinstallatie, beveiligingscamera’s en andere sensoren worden in dit plan meegenomen. Er wordt duidelijk en eenvoudig aangegeven wat het bereik is van de verschillende sensoren en camera’s, zodat u precies weet hoe de beveiliging werkt op de luchthavens. Wij bepalen samen met u welke beveiligingsvormen nodig zijn.

Neem direct contact met ons op

Heeft u interesse om beveiliging te plaatsen op luchthavens of heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen, stuur uw vragen via e-mail naar info@ecotax.nl of bel ons via 0168 473 783. Wij bespreken graag alle mogelijkheden en geven vrijblijvend advies.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands