×

Beveiliging voor luchthavens

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige beveiliging voor luchthavens? Zorg voor de juiste bescherming door Ecotax Terreinbeveiliging in te schakelen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van terreinbeveiliging en weten daarom welk type beveiliging u op welke locatie het beste kunt inzetten.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

We installeren de beste beveiliging voor luchthavens voor u

Er bestaan wereldwijd duizenden luchthavens waar miljoenen reizigers op afkomen, wat betekent dat goede beveiliging op deze locaties erg belangrijk is. Vliegvelden hebben talloze veiligheidsmaatregelen, omdat het een high-risk-locatie betreft. Wij bij Ecotax Terreinbeveiliging maken een 3D-beveiligingsplan waarmee de risico’s zo goed mogelijk worden ingeschat. De infrastructuur, de trillingsdetectie, de schrikdraadinstallatie, beveiligingscamera’s en andere sensoren worden in dit plan meegenomen. Er wordt duidelijk en eenvoudig aangegeven wat het bereik is van de verschillende sensoren en camera’s, zodat u precies weet hoe de beveiliging werkt op de luchthavens. Wij bepalen samen met u welke beveiligingsvormen nodig zijn.

Laat ons luchthavens veiliger maken

Heeft u interesse om beveiliging te plaatsen op luchthavens of heeft u nog vragen over terreinbeveiliging door ons bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen, stuur uw vragen via e-mail naar info@ecotax.nl of bel ons via 0168 473 783. Wij bespreken graag alle mogelijkheden en geven vrijblijvend advies.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands