×

Datacenters

Vitaal belang om fysiek en elektronisch te beveiligen

Het beveiligen van datacenters is cruciaal vanwege hun belangrijke rol in de moderne samenleving. Een beveiligingsinbreuk kan leiden tot gegevensverlies, bedrijfsverstoring en bedreigingen voor privacy en veiligheid. Daarom moeten datacenters worden uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen zoals hekwerkdetectie, gronddetectie, ondergraafdetectie, schrikdraaddetectie of een op maat gemaakte oplossing van Ecotax beveiligingstechniek.

Hekwerkdetectie geeft real-time waarschuwingen bij aanraking of doorbraak van het hekwerk, terwijl gronddetectie bewegingen onder en nabij het hekwerk detecteert. Ondergraaf detectie waarschuwt bij pogingen om onder het hekwerk te graven, en schrikdraaddetectie biedt een afschrikmiddel door indringers een elektrische schok te geven.

Ecotax biedt op maat gemaakte oplossingen die deze technologieën combineren voor een robuust en betrouwbaar beveiligingssysteem. Het implementeren van deze maatregelen waarborgt de veiligheid van datacenters, voorkomt dreigingen en biedt gemoedsrust voor exploitanten en klanten.

Voordelen

  • 30 jaar ervaring
  • Betrouwbare beveiliging
  • Géén nodeloze alarmen
  • Hoog risico locaties

Hoe helpt gronddetectie bij het beveiligen van datacentra?

Gronddetectie detecteert bewegingen op of onder de grond rondom het datacenter. Dit voorkomt pogingen om onder het hekwerk door te graven of zich ondergronds te verplaatsen, wat een extra beveiligingslaag biedt tegen indringers.

Waarom is het beveiligen van datacenters zo belangrijk?

Het beveiligen van datacenters is cruciaal omdat ze gevoelige en waardevolle gegevens huisvesten. Een inbreuk kan leiden tot dataverlies, financiële schade en reputatieschade. Goede beveiliging beschermt tegen cyberaanvallen, fysieke indringers en andere bedreiginge

Wat is ondergraafdetectie en waarom is het belangrijk?

Ondergraafdetectie gebruikt sensoren om veranderingen in de grondstructuur te detecteren, wat helpt bij het voorkomen van ondergrondse aanvallen. Dit systeem waarschuwt beveiligingspersoneel bij graafactiviteiten, zodat indringers tijdig kunnen worden gestopt.

 

Hoe kan ik meer informatie krijgen over het beveiligen van mijn datacenter?

Voor meer informatie over het beveiligen van uw datacenter met geavanceerde elektronische maatregelen kunt u contact opnemen met ons team van beveiligingsexperts. We helpen u graag bij het ontwikkelen van een op maat gemaakt beveiligingsplan.

Contact

Henk

Directeur

Anita

Backoffice

Pike

Project Engineer

Jonne

Accountmanager

Remco

Binnendienst Sales

Sam

Software Engineer

Conny

Backoffice

Simon

Engineer

Jack

Planning

Kees

Accountant

Dorien

Backoffice

Marije

Sales Engineer

Jeroen

Allround Monteur

Mario

Allround Monteur

Julian

Allround Monteur

Dirk

Allround Monteur

Jo

Allround Monteur

Rob

Allround Monteur

Anton

Allround Monteur

Quinten

Leerling Monteur

Willem-Jan

Allround Monteur

Dexter

Allround Monteur

René

Allround Monteur

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands