×

Gevangenissen en jusitiële inrichtingen

Beveiliging voor nationale en internationale veiligheid

Gevangenissen en justitiële inrichtingen vormen een essentieel onderdeel van het strafrechtsysteem en zijn ontworpen om veroordeelde criminelen te huisvesten, te rehabiliteren en de samenleving te beschermen tegen gevaarlijke individuen. De beveiliging van deze instellingen is van het grootste belang om zowel de veiligheid van het personeel, de gedetineerden als de bredere gemeenschap te waarborgen.

Bij Ecotax begrijpen we dit belang als geen ander. Met meer dan 30 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie, hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en veilige partner voor gevangenissen en justitiële inrichtingen. Onze monteurs beschikken niet alleen over uitgebreide veiligheidskennis en zijn in het bezit van een VCA-certificaat, maar zij hebben ook allemaal een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB). Deze kwalificaties waarborgen dat ons team voldoet aan de hoogste normen van integriteit en betrouwbaarheid.

Onze expertise en toewijding aan veiligheid hebben geleid tot diverse succesvolle projecten in zowel België als Nederland. In de afgelopen twee jaar hebben wij meerdere nieuwe gevangenissen in België voorzien van terreinbeveiliging, een cruciaal aspect van de algehele veiligheid van deze instellingen. Deze projecten omvatten het installeren van geavanceerde beveiligingssystemen die zijn ontworpen om indringers te detecteren en incidenten te voorkomen voordat ze kunnen escaleren.

Daarnaast hebben we een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de modernisering van bestaande systemen door middel van Midlife updates. Dit proces zorgt ervoor dat oudere beveiligingssystemen worden opgewaardeerd naar de nieuwste technologieën en standaarden, wat de operationele efficiëntie en de veiligheid aanzienlijk verbetert.

Een voorbeeld van ons maatwerk en innovatie is te zien in een recent project voor een Penitentiaire Inrichting (PI) in Nederland. Voor deze PI hebben we een speciaal beveiligingssysteem ontwikkeld dat specifiek was afgestemd op de unieke eisen en uitdagingen van de locatie. Dit project benadrukt onze capaciteit om op maat gemaakte oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Bij Ecotax zetten we ons in voor het leveren van de hoogste kwaliteit beveiligingsoplossingen. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met ons gekwalificeerde en betrouwbare team, maakt ons de ideale partner voor gevangenissen en justitiële inrichtingen die streven naar een veilige en goed beveiligde omgeving.

Voordelen

 • 30 jaar ervaring
 • Personeel inbezit van VOG & VGB
 • Op maat oplossingen
 • Geen nodeloze alarmen
 • Klanten beoordelen ons met een 9,8
 • Betrouwbare partner

Wat maakt Ecotax een betrouwbare partner voor beveiliging in gevangenissen?

Ecotax heeft meer dan 30 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie. Onze monteurs beschikken over uitgebreide veiligheidskennis, zijn VCA-gecertificeerd en hebben zowel een VOG als een VGB. Deze kwalificaties zorgen ervoor dat ons team voldoet aan de hoogste normen van integriteit en betrouwbaarheid.

Heeft Ecotax ervaring met internationale projecten?

Ja, Ecotax heeft uitgebreide ervaring met internationale projecten. In de afgelopen twee jaar hebben we meerdere nieuwe gevangenissen in België voorzien van terreinbeveiliging en hebben we systemen in verschillende landen geüpdatet en verbeterd.

 • nuon logo
 • dhl logo
 • essent logo
 • heineken logo 3
 • boels logo
 • blijdorp logo
 • audi logo
 • ns logo
ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands