×

Industrieel hekwerk

Beveilig ieder terrein door via Ecotax Terreinbeveiliging uw industrieel hekwerk te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat u geschikte en sterke beveiliging heeft, zodat uw industrieterrein minder aantrekkelijk wordt voor dieven. Door bijvoorbeeld hekwerkdetectie te gebruiken, beschermt u uw terrein optimaal. Er worden namelijk trillingen waargenomen, waardoor u direct weet wanneer iemand uw terrein op probeert te komen of uw industrieel hekwerk probeert te beschadigen.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Wij plaatsen uw industrieel hekwerk voor optimale bescherming

Helaas komt het heel vaak voor dat er ingebroken wordt op een industrieterrein, omdat de juiste beveiliging niet aanwezig is. Al meer dan 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging in Moerdijk, nabij Breda, expert op het gebied van beveiliging en detectie van ieder industrieterrein en andere locaties die gevoelig zijn voor inbraak. Als u voor ons kiest, kiest u voor ervaring, kwaliteit en service, maar wij vinden het vooral belangrijk dat uw terrein van sterke bescherming is voorzien. Wij streven ernaar om inbraak zoveel mogelijk te reduceren. Dit doen wij onder andere door industrieel hekwerk op uw industrieterrein te plaatsen. Het plaatsen van een industrieel hekwerk is zeer effectief en kan met een detectiesysteem geïnstalleerd worden. Tevens zijn wij experts in de beveiliging in andere branches. Denk dan aan het beveiligen van bouwplaatsen, gevangenissen en luchthavens.

Neem contact met ons op voor het maken van een beveiligingsplan

Wij maken zichtbare en onzichtbare beveiligingssystemen op maat en bespreken samen met u een volledig beveiligingsplan met industrieel hekwerk. Bij high security objecten wordt een 3D-plan gemaakt, zodat de risico’s beter worden ingeschat. De infrastructuur, schrikdraadinstallatie, trillingsdetectie, camera’s en andere sensoren worden hierin meegenomen. Door het te zien in 3D ziet u duidelijk hoe groot het bereik is van de sensoren en camera’s op uw industrieterrein, waardoor dit een zeer effectieve vorm is van beveiliging. Is uw interesse gewekt? Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail via info@ecotax.nl of bel ons direct via 0168 473 783.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands