×

Kerncentrales

Vitaal belang om fysiek en elektronisch te beveiligen

Het beveiligen van kerncentrales is cruciaal vanwege de potentiële risico’s, zoals milieuschade en bedreigingen voor de volksgezondheid en nationale veiligheid. Daarom is het essentieel om geavanceerde elektronische beveiligingsmaatregelen te installeren, zoals hekwerkdetectie, gronddetectie, ondergraafdetectie of schrikdraadbeveiliging.

Hekwerkdetectie waarschuwt in real-time bij aanraking of doorbreking van het hek, terwijl gronddetectie bewegingen op of onder de grond detecteert. Ondergraafdetectie voorkomt ondergrondse aanvallen door sensoren die veranderingen in de grondstructuur waarnemen. Schrikdraaddetectie geeft indringers een elektrische schok bij pogingen het hek te beklimmen, wat afschrikt en sabotage gedetecteerd.

Een op maat gemaakte oplossing van Ecotax beveiligingstechniek kan al deze maatregelen integreren in een holistisch systeem, afgestemd op de unieke behoeften van de kerncentrale, voor maximale veiligheid. Kortom, deze maatregelen zijn essentieel om de veiligheid van kerncentrales en de gemeenschap te waarborgen.

Voordelen

  • 30 jaar ervaring
  • Betrouwbare beveiliging
  • Géén nodeloze alarmen
  • Hoog risico locaties

Hoe helpt gronddetectie bij het beveiligen van kerncentrales?

Gronddetectie biedt extra beveiliging door bewegingen op of onder de grond rondom de kerncentrale te detecteren. Het systeem kan potentiële indringers waarnemen die proberen onder het hekwerk door te graven of zich ondergronds te verplaatsen.

Wat houdt een op maat gemaakte beveiligingsoplossing van Ecotax in?

Een op maat gemaakte oplossing van Ecotax beveiligingstechniek integreert verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals hekwerkdetectie, gronddetectie, ondergraafdetectie en schrikdraaddetectie, in een holistisch systeem. Deze oplossing is specifiek afgestemd op de unieke behoeften en omstandigheden van de kerncentrale voor maximale beveiliging.

We kijken ook graag mee naar toegangscontrole, poorten en organisatorische maatregels.

Hoe effectief zijn deze elektronische beveiligingsmaatregelen?

De combinatie van verschillende elektronische beveiligingsmaatregelen zorgt voor een robuust en betrouwbaar systeem dat potentiële dreigingen effectief kan voorkomen en de veiligheid van de kerncentrale waarborgt.

 

Hoe kan ik meer informatie krijgen over het beveiligen van mijn kerncentrale?

Voor meer informatie over het beveiligen van uw kerncentrale met geavanceerde elektronische maatregelen kunt u contact opnemen met ons team van beveiligingsexperts. We helpen u graag bij het ontwikkelen van een op maat gemaakt beveiligingsplan.

Contact

Henk

Directeur

Anita

Backoffice

Pike

Project Engineer

Jonne

Accountmanager

Remco

Binnendienst Sales

Sam

Software Engineer

Conny

Backoffice

Simon

Engineer

Jack

Planning

Kees

Accountant

Dorien

Backoffice

Marije

Sales Engineer

Jeroen

Allround Monteur

Mario

Allround Monteur

Julian

Allround Monteur

Dirk

Allround Monteur

Jo

Allround Monteur

Rob

Allround Monteur

Anton

Allround Monteur

Quinten

Leerling Monteur

Willem-Jan

Allround Monteur

Dexter

Allround Monteur

René

Allround Monteur

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands