×

Klimbeveiliging in uw hekwerk

Voorkom diefstal en vernieling door klimbeveiliging in uw hekwerk te plaatsen. Inbraak en vandalisme zijn zeer tijdrovende, kostbare en natuurlijk ontzettend hinderlijke gebeurtenissen. In het ergste geval raakt uw geplande levering bijvoorbeeld achter op schema en misschien moet u materialen vervangen en schade herstellen. Deze situaties worden vermeden door uw hekwerk van klimbeveiliging te voorzien, zodat indringers uw terrein niet bereiken.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Wij installeren optimale klimbeveiliging in uw hekwerk

Met hekwerkdetectie ziet u direct wanneer een indringer op uw terrein probeert te komen of wanneer een vandaal uw hek probeert te vernielen. De trilling die via deze klimbeveiliging van het hekwerk wordt waargenomen, geeft een signaal af waardoor het alarmsysteem afgaat. Een andere mogelijkheid in terreinbeveiliging is het installeren van schrikdraad. Bij contact met uw hekwerk wordt er een pijnlijke elektrische schok afgegeven; een zeer effectieve vorm van klimbeveiliging. Mocht de schok niet voldoende zijn om de indringer buiten te houden, dan gaat er een alarm af.

Wij regelen alles van begin tot eind

Ecotax Terreinbeveiliging regelt optimale beveiliging voor heel Nederland en daarbuiten. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij hoe wij beveiliging het beste inzetten. Wij bieden u een service- en onderhoudscontract aan dat u recht geeft op jaarlijks preventief onderhoud en schadeherstel binnen 24 uur. Neem direct contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl, door ons te bellen via 0168 473 783 of door ons contactformulier in te vullen.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands