×

Schrikdraadbeveiliging op gebouwen

Het beveiligen van gebouwen tegen overklimmers is essentieel, vooral bij gevoelige locaties zoals (semi-)overheidsgebouwen. Schrikdraadbeveiliging langs dakranden en muren biedt een effectieve oplossing door een fysieke barrière en sabotage-detectie.

Standaard Dakrand Topping

Schrikdraad langs dakranden schrikt overklimmers af met een niet-dodelijke schok. Moderne systemen detecteren sabotagepogingen, zoals het doorsnijden van draden, en activeren een alarm. Waarschuwingsborden versterken de preventieve werking.

Speciale Detectiesteunen

Bij high-risico locaties kunnen detectiesteunen op maat worden geïnstalleerd. Deze steunen passen zich aan de structuur van muren en daken aan en bieden extra beveiliging met geavanceerde sensoren en bewegingsdetectoren. Ze integreren naadloos met andere beveiligingssystemen voor een complete bescherming.

Toepassing en Onderhoud

Professionele installatie en regelmatig onderhoud zijn cruciaal. Het systeem moet voldoen aan veiligheidsnormen om de effectiviteit en betrouwbaarheid te garanderen. Zo blijven gebouwen optimaal beschermd tegen ongeoorloofde toegang en sabotage.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands