×

Beveiliging is meer dan voldoen aan verzekeringseisen

13 maart 2020 2 min. Leestijd

Veel organisaties vertrouwen erop goed beveiligd te zijn, wanneer zij voldoen aan de eisen die de verzekeraar stelt. Een goed en handig hulpmiddel, dat leidt tot het adequaat verkleinen van de verzekerde risico’s. Goede beveiliging vraagt echter veel meer!

Er zijn veel meer gevolgen..

VRKI stelt namelijk slechts minimale eisen, maar er dient ook rekening gehouden te worden dat de schade veel hoge kan uitvallen dan alleen de kosten van diefstal en herstel.  Alleen al de het onderbreken van de continuïteit van het bedrijf veroorzaakt veel lasten en financiële problemen. De schade, bijvoorbeeld door het tijdelijk stilvallen van de bedrijfsactiviteiten, zal dan ook niet worden vergoed als daarvoor geen extra verzekering is afgesloten. En vergeet niet de dreiging van imagoschade, als bijvoorbeeld kostbare goederen van klanten worden gestolen. Voldoen aan de eisen van de verzekering geeft dus nog geen garantie op een goede nachtrust.

Schrikdraadbeveiliging

Met schrikdraadbeveiliging heeft u een fysieke barriere om uw terrein heen, wat de inbrekers écht tegenhoud. De schrikdraden staan continu onder hoogspanning en kan heel eenvoudig geïnstalleerd worden op hekwerk, dakranden, muren en poorten. De schrikdraadbeveiliging van Ecotax voldoet aan de strengste normen en is internationaal gekeurd. Deze 7000 Volt puls is veilig, maar zeer pijnlijk voor de inbreker die er mee in aanraking komt.

Neem gerust contact op om te spreken over uw terreinbeveiligingsmogelijkheden!

Lees hier meer over dit onderwerp

 

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands