×

Branchewinnaar Ondernemersprijs 2016

28 februari 2019 2 min. Leestijd

Ecotax Beveiligingstechniek BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar ondernemersprijs 2016 in de Beveiligingstechniekbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Ecotax Beveiligingstechniek BV is een van de meest vooraanstaande bedrijven op haar gebied. Zij weet haar uitgebreide knowhow uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij een zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Ecotax Beveiligingstechniek BV begon in 1996 met het aanbieden en installeren van hekwerken met schrikdraad. Inmiddels heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in diverse beveiligingstechnieken en beschikt het over een zeer breed arsenaal aan beveiligingsmaatregelen, zoals hekken, poorten en camerabeveiliging. De kracht van de onderneming zit hem in een gedegen team van monteurs met jarenlange ervaring, die niet terugdeinzen voor feedback van de gebruiker. Ecotax Beveiligingstechniek BV (1996) is gevestigd in Willemstad (NB). Het telt circa 20 medewerkers en is internationaal actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Ecotax Beveiligingstechniek BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Ecotax Beveiligingstechniek, want zij is continu doende haar diensten en producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. De onderneming staat bekend als een betrouwbare partner die met proactief haar klanten meedenkt.’

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award. Bezoek hier de website van de Succesfactor.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands