×

De waakhond als oplossing!

25 september 2023 1-2 min. Leestijd

Tegenwoordig lezen we steeds vaker koppen als “Geregistreerde criminaliteit stijgt met 6% in de eerste vier maanden van 2023” en “Na de coronapandemie is de criminaliteit in 2022 weer toegenomen”. Helaas lezen we ook steeds meer artikelen over niet-werkende beveiligingsmaatregelen en miljoenen die in Nederland worden besteed aan beveiliging die achteraf vaak ineffectief blijkt te zijn. Zoals “ Steeds minder inbraken, toch geven we miljoenen uit aan beveiliging” van de NOS

Het voorkomen, detecteren en verifiëren van een inbraak zijn verschillende aspecten in het beveiligingslandschap. Vaak krijgen wij als bedrijf, na een inbraak, te horen: “Eigenlijk zou ik een grote hond moeten nemen.” Grappig genoeg is dit de basis van onze aanpak: een waakhond, een eeuwenoud systeem, maar het staat nog steeds aan de basis van onze beveiligingsidealen.

Stap 1 is het ontmoedigen en afschrikken van mogelijke inbrekers. Niet voor niets is onze slogan al bijna 30 jaar: “Schokkend nieuws voor criminelen”. Met 7000 Volt beveiligen we uw perimeter, en de meeste inbrekers zullen snel van gedachten veranderen en de inbraak laten zitten. Daarnaast heeft ons APS3000-systeem meerdere detectiemogelijkheden, zodat bij een poging onmiddellijk een geverifieerd alarm naar de alarmcentrale kan worden gestuurd. Bovendien kan ons systeem worden uitgebreid met tal van opties, hoewel we vaak zien dat dit niet eens nodig is vanwege de zeer afschrikwekkende functie van 7000 Volt. Daar wil je liever niet aan komen.

Als de dreiging toch groter is of de belangen te groot zijn, kunnen we het systeem altijd nog uitbreiden met bijvoorbeeld hekwerkdetectie, gronddetectie, graafdetectie en samenwerken met partners om camera’s te installeren die geactiveerd worden bij alarmzones. Wilt u dat we vrijblijvend bij u langskomen om te bekijken wat we kunnen doen om uw perimeter beter te beveiligen? We komen graag bij u langs!

Bronnen

Veiligheidscoalitie. (z.d.). Geregistreerde criminaliteit stijgt met 6% in het eerste kwartaal.

NRC. (2023, 10 mei). Na de coronapandemie is de criminaliteit in 2022 weer toegenomen. NRC.

NOS Nieuwsuur. (2023, 12 september). Steeds minder inbraken, toch geven we miljoenen uit aan beveiliging. NOS Nieuwsuur.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands