×

Jong talent 2.0!

13 mei 2024 1-2 minuten min. Leestijd

𝗛𝗼𝗲 𝗯𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗯𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘀 𝘁𝗲𝗿𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗴𝗲𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻?
Ik ben 2 en half jaar geleden in het bedrijf gerold, omdat ik via mijn vriend Jonne gevraagd werd om bij het familiebedrijf als bijbaan te komen werken. In het bedrijf zijn we veel technisch bezig en aangezien ik een technische studie volg was dit een goede match!

𝗛𝗼𝗲 𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗵𝗲𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘀 𝗲𝗻 𝘄𝗮𝘁 𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗵𝗲𝘁 𝗹𝗲𝘂𝗸𝘀𝘁𝗲?

Het leukste aan het bedrijf vind ik de diversiteit van de verschillende taken en projecten die uitgevoerd moeten worden. Doordat wij actief zijn in verschillende sectoren: filtertechniek , defensie en schrikdraadbeveiliging krijg je elke week weer te maken met verschillende uitdagingen in verschillende werkvelden.

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗸𝗶𝗷𝗸 𝗷𝗲 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗸𝗲𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝘂𝗶𝘁?

Momenteel combineer ik studie en werk nog met elkaar, maar eind juni komt de zomervakantie er weer aan waardoor ik mijn tijd fulltime kan focussen op werken bij Ecotax. Daardoor zal ik meer betrokken zijn en meer verantwoordelijkheid krijgen bij lopende projecten wat het natuurlijk een stuk leuker maakt.

𝗝𝗲 𝗯𝗲𝗻𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗯𝗲𝘇𝗶𝗴, 𝗱𝘂𝘀 𝘀𝗻𝗮𝗽 𝗱𝗮𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘃𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝗴 𝗶𝘀, 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝘄𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝘁𝗼𝘁 𝗻𝘂 𝘁𝗼𝗲 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗽𝗮𝗿𝗮𝗱𝗲𝗽𝗮𝗮𝗿𝗱𝗷𝗲?

Als junior Engineer ben ik veel bezig met voorbereidend tekenwerk waardoor ik een groot aandeel heb in het productieproces van verschillende producten die wij leveren. Op maat gevraagde hekwerken of constructies die de klant vraagt vind ik daarom ook de leukste projecten , omdat daarbij er goed uitgedacht moet worden hoe we zo een product nou gaan realiseren. Mijn favoriete project zijn verschillende afsprongpunten voor ons bedrijf Prof training in ons trainingsgebied in Winterberg. Met deze op maat gemaakte afsprongpunten kan de defensie twee buitengewone situaties oefenen, namelijk het uitvoeren van een pendulesprong en een sprong via een zipline. Ik kan dit project alleen nog niet volledig mijn paradepaardje noemen want het is nog lopend. Wanneer deze constructies daadwerkelijk op locatie staan in Winterberg en ik zelf de twee sprongen heb uitgevoerd kan ik er met een trots gevoel op terugkijken.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands