×

Speedgate op Ecotax niveau

29 april 2019 2 min. Leestijd

Een slecht beveiligde speedgate vormt een lek in uw beveiliging
U investeert flink in een oplossing voor terreinbeveiliging, maar toch lukt het criminelen om zichzelf toegang te verschaffen tot uw terrein en een schade- en/of kostenpost te creƫren. Een scenario als dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen.

De speedgate is een steeds meer gebruikte poorttechnologie die echter maar zelden goed beveiligd wordt. Hierdoor lukt het inbrekers om ondanks het op het terrein aanwezige beveiligingssysteem binnen te komen op een bedrijfsterrein. Via een onbeveiligde of slecht beveiligde speedgate dus.

Bij Ecotax doen we alleen aan topkwaliteit en dat geldt ook voor het beveiligen van speedgates. De wijze van beveiligen die wij hierop toepassen wordt, naast de wens van de klant, geheel op het type en merk van de gate gebaseerd. Daarnaast zorgen onze vakkundige monteurs ervoor dat het werk het kwaliteitsniveau heeft waar Ecotax bekend om staat.

Dankzij onze gepatenteerde dubbele torsieveren en spanveren kunnen wij elke speedgate op maat beveiligen. Dit is essentieel voor een effectieve, betrouwbare terreinbeveiliging.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands