×

Terreinbeveiligen met Schrikdraad

4 maart 2019 min. Leestijd

Inbraken, vandalisme, diefstal en kraken, het komt dagelijks voor en kan voorkomen worden. Ondernemingen ondervinden hinder van een incident op het terrein, uiteindelijk werkt een inbraak veel verder door als alleen de schade en de gestolen goederen. De verzekering mag de goederen dan wel vergoeden, hiermee zijn uw klanten nog niet voorzien van de gewenste goederen. Een oplossing die uitkomst brengt is terreinbeveiligen met schrikdraad.

Voorkom inbraken op uw terrein

Afschrikken In de basis zal een inbreken berekenend te werk gaan, door hem af te schrikken worden 9 van de 10 pogingen al gestaakt.

Detecteren
Mocht de inbreker zijn poging toch doorzetten, is het zaak dat de detectie plaats vindt nog voordat het terrein daadwerkelijk betreden wordt.

Vertragen en voorkomen
De detectie moet niet alleen detecteren, maar ook vertragen en voorkomen. Vertragen zal zijn door de gecreëerde barrière in de vorm van over klim beveiliging en onderdoorgraaf beveiliging. Door het aanbrengen van hoogspanning op het hekwerk, de over klim beveiliging en onderdoorgraaf beveiliging zal voorkomen worden dat het terrein daadwerkelijk te betreden is.

Opvolging
Door het vroegtijdig detecteren worden de betrokken hulpdiensten in een eerder stadium gealarmeerd, de pakkans neemt daarmee aanzienlijk toe.

Terreinbeveiligen met Schrikdraad

Terreinbeveiliging met schrikdraad voorkomt dat u terrein te betreden is, pogingen worden gedetecteerd en met behulp van beveiligingscamera’s direct aan de meldkamer doorgegeven. Het is mogelijk om de beelden uit te lezen in de meldkamer, waardoor de pakkans aanzienlijk wordt verhoogd.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands