×

Terreinbeveiliging in beeld

17 maart 2019 3 min. Leestijd

De juiste beveiligingscamera vinden voor terreinbeveiliging kan soms best lastig zijn. Beveiligingscamera’s bestaan namelijk in veel verschillende soorten, maten en prijsklassen. Maar welke digitale camera past dan het beste bij uw bedrijf? Ieder terrein vraagt een andere aanpak van terreinbeveiliging, beveiligingscamera’s kunnen hier onderdeel van zijn. De mate waarin u activiteit in en om uw terrein wilt vastleggen, bepaald de keuze van  beveiligingsoplossingen. Wilt u 24 uur per dag weten wie uw terrein op komt, meekijken bij een eventuele signaleren op uw terrein of moet de beveiligingscamera enkele registreren en opnemen.

Techniek in de terreinbeveiliging staat niet stil

Neem nu bijvoorbeeld de camera’s van Siqura. De TC620-PID-camera’s en zijn technische mogelijkheden verlenen zich goed voor het gebruik van terreinbeveiliging. Deze ‘all-in-one’ thermische PID-camera heeft ingebouwde beeldanalyse en functioneert volgens de fabrikant onder alle weersomstandigheden.

De camera heeft onder andere een longwave infrared (LWIR) sensor voor het signaleren van indringers. Dezelfde sensor kan ook alarm geven als iemand op een schip overboord slaat. In combinatie met een Siqura VCA-server is de camera nog intelligenter te maken. De camera kan bijvoorbeeld geleerd worden om bepaalde objecten te herkennen, wat perfect uitkomt voor de inzet van terreinbeveiliging. De TC620-PID-camera voldoet aan de ONVIF Profile S-standaard, is stof- en waterdicht volgens IP66 en zit in een vandaalbestendige aluminium behuizing. Er is keuze uit verschillende objectieven.

Het is vandaag de dag ook nog is mogelijk om waar dan ook ter wereld mee te kijken op uw terrein door middel van een directe verbinding met uw camera. Deze verbinding stelt u in de gelegenheid op afstand te constateren wat er gaande is op uw terrein. Het is ook mogelijk beelden terug te kijken, zodat u terug kunt in de tijd. Daarnaast is het mogelijk beelden op te nemen, afhankelijk van uw wensen kan er tot in de eeuwigheid opgenomen worden en kunt u zelf enkele jaren terugkijken met onze camerasystemen.

Wij helpen u graag

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw terrein, op zoek naar advies welke oplossingen te kiezen voor uw terreinbeveiliging of een aanvulling nodig op uw huidige systeem? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden samen te bespreken.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands