×

Toename in diefstal van katalysatoren

14 april 2023 2 min. Leestijd

Bescherm uw terrein en auto’s tegen diefstal van katalysatoren met 7000 Volt.  

Het aantal diefstallen van auto-katalysatoren is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dit komt doordat katalysatoren edelmetalen bevatten die veel geld waard zijn op de zwarte markt. De dieven worden daarbij steeds gewelddadiger. Het beschermen van uw terrein en de auto’s die daar geparkeerd staan, is daarom een belangrijke zorg. Gelukkig biedt ecotax beveiligingstechniek met schrikdraad een mooie oplossing.

Deze beveiliging is niet alleen zeer effectief omdat het een elektrische schok geeft aan indringers die zonder toestemming het terrein betreden, maar het heeft ook een afschrikkend effect voor potentiële dieven. Dit maakt het voor dieven veel moeilijker om het terrein te betreden en katalysatoren te stelen. Het investeren in goede beveiliging is daarom zeer belangrijk om diefstal te voorkomen en de veiligheid van het terrein en de auto’s te waarborgen.

Naast het voorkomen van diefstal van auto-katalysatoren, biedt de Ecotax beveiligingstechniek met schrikdraad ook bescherming tegen sabotage en vandalisme. De beveiliging is zo ontworpen dat elke vorm van sabotage, zoals het verbinden of doorknippen van draden, wordt gedetecteerd. Wanneer er een poging tot sabotage wordt gedetecteerd, zal er onmiddellijk een waarschuwing worden verzonden naar het beveiligingssysteem, dat vervolgens de beveiligingsdienst of de eigenaar van het terrein op de hoogte stelt.

Het is daarbij belangrijk om de beveiliging up-to-date te houden en te blijven monitoren op mogelijke zwakke plekken in de beveiliging. Door de beveiliging te updaten en te blijven monitoren, blijft het effectief en wordt de kans op diefstal van auto-katalysatoren en andere waardevolle spullen nog verder verkleind. Door gebruik te maken van Ecotax beveiligingstechniek met schrikdraad, wordt de kans op diefstal van auto-katalysatoren aanzienlijk verkleind en kunnen eigenaren van het terrein met een gerust hart hun auto’s parkeren zonder bang te hoeven zijn voor diefstal. Het geeft een veilig gevoel en zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw waardevolle bezittingen.

Kortom, het beschermen van uw terrein en de auto’s die daar geparkeerd staan is van groot belang. Door gebruik te maken van Ecotax beveiligingstechniek met schrikdraad, kunt u deze zorg loslaten en genieten van uw dag zonder bang te hoeven zijn voor diefstal. Het is een investering die zichzelf op de lange termijn terugbetaalt in de vorm van een veilige omgeving.

 

Bron: Omroep West

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands