×

Veilige luchthaven en vliegensvlug gehandeld.

27 oktober 2023 2-3 min. Leestijd

Laten we teruggaan naar het tweede kwartaal van dit jaar, waarin we een aanvraag ontvingen via een samenwerkingspartner. Deze aanvraag betrof het beveiligen van specifieke gebieden op het terrein van The Hague Airport. Op dat moment was de dreiging en de exacte locatie nog niet bekend bij ons. We hebben vervolgens een afspraak gepland met de veiligheidsafdeling van de organisatie. Zoals gebruikelijk begonnen we ons gesprek aan de vergadertafel, waarbij we de dreigingen bespraken en hoe we deze zouden kunnen aanpakken.

Na het bespreken van verschillende opties, gingen we naar buiten om te onderzoeken hoe we al onze idee├źn in de praktijk konden uitvoeren. We gingen naar huis met een kladboek vol aantekeningen en metingen. De offerte werd opgesteld, maar voordat deze werd afgerond, werden we gevraagd om deze uit te breiden vanwege mogelijke extra dreigingen. Opnieuw gingen we op locatiebezoek, snel tussendoor vanwege de tijdsdruk. Deze keer was er geen tijd voor koffie! We noteerden de aanpassingen en reden weer terug naar kantoor, waarbinnen 24 uur een aangepaste versie van de offerte werd opgesteld.

Binnen 24 uur bereikten we een mondelinge overeenkomst: “Jullie kunnen starten en het project kan over 14 dagen grotendeels worden afgerond.” We hielden rekening met mogelijke incidenten in die periode.

Onze planner schrok van de belofte dat we dit project grotendeels binnen 14 dagen konden afronden. Hoewel het project dan nog niet volledig is afgerond, hebben we besloten om een APS3000-systeem met een 3 meter hoog schrikdraadraster te installeren. Hierdoor zal de afschrikkende werking al in werking treden zodra het raster is geïnstalleerd.

 

Snel schakelen met partners en eigen mensen

Aangezien we onze producten in Nederland produceren en dit hele proces in eigen beheer hebben, behouden we controle over de volledige productieketen. Dit stelt ons in staat om snel te reageren en de productie van onze steunen aan te passen, bijvoorbeeld van kleur te veranderen of prioriteiten te stellen. We werken nauw samen met de sociale werkplaats in onze omgeving, waar specifieke afdelingen zijn opgericht voor het vervaardigen van onze voorzetsteunen. Hierdoor kunnen we snel inspelen op aanpassingen in onze planning.

Zowel de verzinkerij als de poedercoater waarmee we samenwerken, zijn MKB-bedrijven in onze buurt. Dankzij de sterke onderlinge band kunnen ze snel met ons meebewegen. Bovendien worden onze besturingskasten intern geassembleerd.

 

Onze monteurs zijn allemaal in vaste dienst bij ons, wat ons in staat stelt om snel en flexibel in te zetten waar dat nodig is. Bovendien kunnen we zo de kwaliteit waarborgen, aangezien we altijd met onze eigen toegewijde medewerkers werken.

 

Conclusie

Het is gelukt! Binnen 14 dagen hebben we een aanzienlijk deel van het project voltooid, en de afschrikkende werking heeft effectief gewerkt!

 

Onze klant is zeer tevreden over onze dienstverlening. Heeft u ook een high-security project in gedachten? Of is het risico misschien iets minder urgent? In beide gevallen staan we klaar om u van dienst te zijn!

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@ecotax.nl.

 

 

 

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands