×

Schrikdraadbeveiliging, wat is dat?

21 maart 2019 4 min. Leestijd

Schrikdraadbeveiliging is een eenvoudige laagdrempelige manier van detectie en beveiligen. Het schrikdraadbeveiliging systeem kan eenvoudig op hekwerk, dakranden, muren en poorten geïnstalleerd worden. De werking van het schrikdraad beveiliging systeem is net zo eenvoudig als doeltreffend. Het systeem is gebaseerd op een deken van horizontale draden die gezamenlijk een raster vormen waar hoogspanning door heen gaat. Doorknippen, kortsluiten of onderbreking van het raster resulteert in een alarm, die desgewenst wordt doorgegeven aan een meldkamer of inbraaksysteem. Het systeem kent een dagstand waarbij er geen schok wordt afgegeven maar wel de alarmmeldingen doorgeeft. Het alarmsysteem werkt 7 dagen per week, 24 uur per dag en gaat ook bij een eventuele stroomuitval nog 48 uur door.

Terreinbeveiliging is noodzaak

Om een gedegen bedrijf te leiden is het van belang dat u zich niet hoeft te bekommeren op mogelijke indringers. De zekerheid dat u kunt bouwen op een betrouwbaar detectiesysteem zal vele zorgen wegnemen, het waarborgt de continuïteit van uw bedrijf en de leveringen aan klanten.

Inbraken, vandalisme, diefstal en kraken, het komt in de dagelijks voor en kan voorkomen worden. Ondernemingen ondervinden hinder van een incident op het terrein, uiteindelijk werkt een inbraak veel verder door als alleen de schade en de gestolen goederen. De verzekering mag de goederen dan wel vergoeden, hiermee zijn uw klanten nog niet voorzien van de gewenste goederen.

Voorkom inbraken op uw terrein
Afschrikken In de basis zal een inbreken berekenend te werk gaan, door hem af te schrikken worden 9 van de 10 pogingen al gestaakt.

Detecteren
Mocht de inbreker zijn poging toch doorzetten, is het zaak dat de detectie plaats vindt nog voordat het terrein daadwerkelijk betreden wordt. Het schrikdraadsysteem is te combineren met onze detectiesystemen, gronddetectie en hekwerkdetectie.

Vertragen en voorkomen
De detectie moet niet alleen detecteren, maar ook vertragen en voorkomen. Vertragen zal zijn door de gecreëerde barrière in de vorm van over klim beveiliging en onderdoorgraaf beveiliging. Door het aanbrengen van hoogspanning op het hekwerk, de over klim beveiliging en onderdoorgraaf beveiliging zal voorkomen worden dat het terrein daadwerkelijk te betreden is.

Opvolging
Door het vroegtijdig detecteren worden de betrokken hulpdiensten in een eerder stadium gealarmeerd, de pakkans neemt daarmee aanzienlijk toe.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands