×

Een onzichtbaar alarm

Een onzichtbaar alarm is ideaal als u uw terrein wilt beschermen tegen indringers. Ecotax Terreinbeveiliging heeft jarenlange ervaring met het leveren van beveiliging van de beste kwaliteit. We houden graag rekening met uw wensen, zodat we uw terrein optimaal beveiligen.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Een onzichtbaar alarm en andere beveiligingsmethodes

Met een onzichtbaar alarm houdt u indringers verantwoordelijk voor hun daden. Het alarm waarschuwt u direct als er dieven proberen in te breken, zonder dat de inbreker dit in de gaten heeft. We bieden verschillende mogelijkheden voor onzichtbare terreinbeveiliging. Zo bieden we ook ondergraaf detectie, waarmee u voorkomt dat mensen onder het hekwerk graven en zo binnen kunnen komen. Met radardetectie ziet u het altijd wanneer indringers zich op uw terrein bevinden. Wilt u weten welke vorm van beveiliging het beste bij u past? Vraag dan advies aan een van onze medewerkers!

Laat ons een alarm installeren

Wilt u een onzichtbaar alarm laten installeren om een inbraak te voorkomen? Of wilt u meer weten over de oplossingen op het gebied van beveiliging die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 0168 473 783, stuur een e-mail naar info@ecotax.nl of vul ons contactformulier in. We installeren graag de beveiliging die bij uw bedrijf past!

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands