×

Welkom bij Ecotax

Beveiligen is ons vak!

Schokkend effectief!

Zo kopte de eerste reclame teksten 25 jaar geleden, kort nadat we een eigen schrikdraadsysteem ontwikkelden. Naast een zeer pijnlijke, maar veilige,  stroompuls geeft dit systeem ook een detectie bij sabotage van het systeem.

Door het robuuste detectie principe kunnen we stellen dat er nagenoeg geen vals meldingen uit ons systeem komen. En dat is voor terreinbeveiliging uniek!

Nederlands product en MVO
Als onze producten worden in Nederland vervaardigd, de elektronica wordt in huis ontwikkeld en geassembleerd. In de productie van het mechanische gedeelte van ons systeem, spelen diverse sociale werkplaatsen een grote rol.

Ontwikkelingen
Sinds 1994 is er veel veranderd, we ontwikkelden door. We kunnen koppelen en aansturen op basis van android APP of IP. De detectieprincipes werden doorontwikkeld en door af te stappen van gelijkstroom detectie hebben we ook de duurzaamheid van ons systeem enorm vergroot. We hebben nog diverse systemen van het eerste uur in Nederland en België staan!

Sinds 2000 zijn we onszelf gaan verbreden om een totaal pakket op het gebied van terreinbeveiliging aan te kunnen bieden. Dit houd in dat we mensen kunnen detecteren op basis van trillingen in de grond, maar ook dat we werken op basis van trillingsdetectie op hekwerken. Voor hoog risico segmenten zien we ook steeds meer warmtebeeld camera’s toegepast worden.

Kortom, met deze combinatie van technieken en bijbehorende ervaring kunnen we onszelf, terecht, terreinbeveiliging specialist noemen.

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo! 

 

Voordelen

  • 25 jaar ervaring
  • Actief in meer dan 40 sectoren
  • Altijd een oplossing op maat
  • 24-uurs service
  • VCA gecertificeerd

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent ook kiezen voor ervaring, kwaliteit en service! 

Meer informatie

ecotax personeel 5

Jonne

Accountmanager

ecotax personeel 25

Pike

Project Engineer

ecotax personeel 26

Henk

Directeur

ecotax personeel 8

Jack

Planning

ecotax personeel 14

Kees

Accountant

ecotax personeel 7

Remco

Binnendienst Sales

ecotax personeel 9

Anita

Administrateur

ecotax personeel 22

Conny

Administrateur

ecotax personeel 23

Marije

Sales Engineer

ecotax personeel 12

Dirk

Allround Monteur

ecotax personeel 19

Willem-Jan

Allround Monteur

ecotax personeel 27

Anton

Allround Monteur

ecotax personeel 13

René

Allround Monteur

ecotax personeel 15

Dexter

Allround Monteur

ecotax personeel 17

Jeroen

Allround Monteur

ecotax personeel 18

Mario

Allround Monteur

Vacatures

Momenteel hebben wij 2 openstaande vacatures voor Ecotax Beveiligingstechniek. U kunt ze hieronder bekijken door te klikken op de vacature. Graag zien wij uw sollicitatie tegemoet.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands