×

Welkom bij Ecotax

Beveiligen is ons vak!

Schokkend effectief!

Zo kopte de eerste reclameteksten 30 jaar geleden, kort nadat we een eigen schrikdraadsysteem ontwikkelden. Naast een zeer pijnlijke, maar veilige, stroompuls geeft dit systeem ook een detectie bij sabotage van het systeem.

Door het robuuste detectie principe kunnen we stellen dat er nagenoeg geen valse meldingen uit ons systeem komen en dat is voor terreinbeveiliging uniek!

Nederlands product en MVO
Als onze producten worden in Nederland vervaardigd, de elektronica wordt in huis ontwikkeld en geassembleerd. In de productie van het mechanische gedeelte van ons systeem, spelen diverse sociale werkplaatsen een grote rol.

Ontwikkelingen
Sinds 1994 is er veel veranderd, we ontwikkelden door. We kunnen koppelen en aansturen op basis van android APP of IP. De detectieprincipes werden doorontwikkeld en door af te stappen van gelijkstroom detectie hebben we ook de duurzaamheid van ons systeem enorm vergroot. We hebben nog diverse systemen van het eerste uur in Nederland en België staan!

Sinds 2000 zijn we onszelf gaan verbreden om een totaal pakket op het gebied van terreinbeveiliging aan te kunnen bieden. Dit houdt in dat we mensen kunnen detecteren op basis van trillingen in de grond, maar ook dat we werken op basis van trillingsdetectie op hekwerken. Voor ‘hoog risico’ segmenten zien we ook steeds meer warmtebeeldcamera’s toegepast worden.

Kortom, met deze combinatie van technieken en bijbehorende ervaring kunnen we onszelf, terecht, terreinbeveiliging specialist noemen.

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo! 

 

Voordelen

  • 30 jaar ervaring
  • Actief in meer dan 40 sectoren
  • Altijd een oplossing op maat
  • 24-uurs service
  • VCA gecertificeerd

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent ook kiezen voor ervaring, kwaliteit en service! 

Meer informatie

Henk

Directeur

Anita

Backoffice

Pike

Project Engineer

Jonne

Accountmanager

Remco

Binnendienst Sales

Sam

Software Engineer

Conny

Backoffice

Simon

Engineer

Jack

Planning

Kees

Accountant

Dorien

Backoffice

Marije

Sales Engineer

Jeroen

Allround Monteur

Mario

Allround Monteur

Julian

Allround Monteur

Dirk

Allround Monteur

Jo

Allround Monteur

Rob

Allround Monteur

Anton

Allround Monteur

Quinten

Leerling Monteur

Willem-Jan

Allround Monteur

Dexter

Allround Monteur

René

Allround Monteur

Vacatures

Momenteel hebben wij twee openstaande vacature voor Ecotax Beveiligingstechniek. U kunt ze hieronder bekijken door te klikken op de vacature. Graag zien wij uw sollicitatie tegemoet.

Vacature

(Junior) Accountmanager Terreinbeveiliging

7 februari 2023

40u. per week

Bekijk deze vacature

Vacature

Marketingmedewerker

19 december 2023

24+

Bekijk deze vacature
ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands