×

Overklimbeveiliging

Met overklimbeveiliging beschermt u uw buitenterrein en houdt u dieven en vandalen op afstand. Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging een actieve speler op het gebied van beveiligingsoplossingen voor diverse bedrijven. Wij weten dan ook precies welke mogelijkheden het beste zijn voor diverse branches.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Met overklimbeveiliging weert u indringers

Met overklimbeveiliging voorkomt u dat indringers over het hekwerk klimmen. Veel bedrijven zijn voor indringers een aantrekkelijk terrein, omdat er in veel gevallen kostbare materialen te halen zijn. Dit kunnen industrieterreinen of distributiecentra zijn. Er zijn tevens terreinen die extra beschermd moeten worden in verband met de veiligheid van de Nederlandse samenleving, zoals luchthavens en gevangenissen. In dit geval spreken we van high-risk beveiliging. Wij zijn experts in beide typen beveiliging en zorgen ervoor dat uw terrein het geschikte hekwerk met de juiste overklimbeveiliging krijgt. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk mensen een beschermd gevoel te geven door het gebruik van innovatieve oplossingen.

Bel ons direct of vul eenvoudig ons contactformulier in

In de praktijk wordt ervaren dat beveiligingscamera’s niet meer zo goed werken, omdat indringers zich goed weten te vermommen. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen, zodat wij zo spoedig mogelijk uw overklimbeveiliging of industrieel hekwerk kunnen installeren. U bereikt ons door te bellen naar 0168 473 783, vul snel en eenvoudig ons contactformulier in of stuur uw e-mail naar info@ecotax.nl. Wij helpen u graag verder vanuit Moerdijk, in de omgeving van Breda.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands