×

Beveiliging voor uw perimeter

Wilt u uw perimeter beschermen en voor de beveiliging een expert inschakelen? Ecotax Terreinbeveiliging weet precies hoe uw terrein het beste kan worden beveiligd. We bieden diverse oplossingen aan op het gebied van beveiliging en bieden daarbij maatwerk. Ontdek snel wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Voor uw perimeter professionele beveiliging inschakelen

Bij de beveiliging van uw perimeter gaat het erom dat kwetsbare locaties worden beschermd. Voor het beveiligen van grote terreinen zijn vaak meer omheiningen en andere beveiligingsoplossingen nodig. Om uw terrein goed te beveiligen, is het belangrijk dat alle in- en uitgangen goed in kaart worden gebracht, aangezien dit vaak de plekken zijn waar het het makkelijkst is om in te breken. Ook is het belangrijk om vast te stellen wat voor beveiliging het meest praktisch is als er een inbraak plaatsvindt. Wilt u dat er een alarm afgaat? Of wilt u dat de indringers worden afgeschrikt door een schok van een hek met schrikdraad? Welke vorm van beveiliging uw voorkeur ook heeft; wij helpen u graag verder.

Laat ons uw perimeters beschermen tegen inbrekers

Wilt u ons inschakelen voor de beveiliging van uw perimeter? Of wilt u een expert inschakelen voor tijdelijke beveiliging? Neem dan contact met ons op en informeer naar alle mogelijkheden die we bieden. U bereikt ons door te bellen naar 0168 473 783, door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl of door ons contactformulier in te vullen.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands