×

PulseGuard

Met een detectiesysteem van PulseGuard schrikt u inbrekers af. Wilt u weten hoe u uw terrein het beste kunt beveiligen? Ecotax Terreinbeveiliging heeft jarenlange ervaring met het installeren van innovatieve oplossingen die u en uw terrein optimaal beveiligen. Ook uw terrein beveiligen we graag met de nieuwste technieken.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Hoe werkt het detectiesysteem van PulseGuard?

Het hekwerkdetectiesysteem van PulseGuard bestaat uit horizontale stroomdraden die zich boven en achter het hekwerk bevinden. Als een inbreker het hek aanraakt, krijgt deze een korte, hevige elektrische schok. Als een inbreker de stroomdraden doorknipt, gaat er een alarmsignaal af. Stormt het buiten? Dit slimme systeem herkent het verschil tussen weersinvloeden en personen en zal daarom alleen een melding geven als er daadwerkelijk wordt ingebroken. We installeren graag schrikdraadbeveiliging en andere vormen van beveiliging op uw terrein.

Laat ons dit slimme systeem installeren

Of u nu een zonnepaneel wilt laten beveiligen met het systeem van PulseGuard of een heel industrieterrein; wij regelen het! We beveiligen bedrijventerreinen, maar ook villa’s en woningen. Het maakt dus niet uit of u ons inschakelt als particulier of als bedrijf. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0168 473 783, stuur een e-mail naar info@ecotax.nl of vul ons contactformulier in.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands