×

Radardetectie

Met behulp van radardetectie voorkomt u diefstal. Ecotax Terreinbeveiliging levert verschillende oplossingen op het gebied van beveiliging. Vertel ons uw wensen en wij leveren oplossingen die aan al uw eisen voldoen. We vertellen u graag meer over onze beveiligingstechnieken.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Hoe werkt radardetectie?

Radardetectie is een effectieve vorm van terreinbewaking en werkt op basis van radartechnologie. Een radarsysteem analyseert de snelheid en het volume van beweegbare objecten. Mocht zich een indringer op uw terrein begeven, dan zal het systeem dit oppikken en een alarmsignaal afgeven. Een detectiesysteem is bovendien ongevoelig voor weersinvloeden. Deze beveiligingssystemen zijn gemakkelijk te installeren, kosteneffectief en zeer onderhoudsarm. We bieden verschillende vormen van radardetectie aan:

Weet u niet zeker welk detectiesysteem het beste bij uw situatie past? Schakel dan onze hulp in en wij voorzien u graag van deskundig advies.

Laat ons een detectiesysteem installeren

Bent u benieuwd naar de voordelen van radardetectie? Of wilt u ons inschakelen voor andere oplossingen, zoals beveiligingscamera’s? We informeren u graag over onze beveiligingstechnieken. Neem direct contact met ons op voor meer informatie. Bel hiervoor naar 0168 473 783, stuur een e-mail naar info@ecotax.nl of vul ons contactformulier in. We beantwoorden graag al uw vragen.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands