×

Service & Onderhoud

Preventief onderhoud en service van uw terreinbeveiliging

Onze service

Vrijwel alle klanten kiezen voor het afsluiten van een service en onderhoudscontract. Met jaarlijks preventief onderhoud is uw veiligheid gegarandeerd. Daarnaast worden uw schades of storingen binnen 24 uur opgelost.

Waarom kiezen klanten voor een onderhoudscontract?

Werking van het systeem

Tijdens het onderhoud wordt de werking van het systeem op zowel detectie als het hoogsspanningssysteem, geheel gecontroleerd.

lightning icon

Service

Door het afsluiten van een onderhoudscontract heeft u prioriteit bij het verhelpen van schades of storingen. We verhelpen uw probleem binnen 24 uur!

service icon

Vervangonderdelen

Preventief worden accu’s en andere slijtage
delen vervangen, dit om ongepland
onderhoud (storingen) te voorkomen.

batterij icon

CE-verklaring

Tijdens het onderhoud wordt allereerst gekeken of het systeem nog CE-conform is. Kortom, veiligheid voorop! Onveilige situaties worden gemeld en waar mogelijk direct verholpen.

ce icon
integrators

Integrators

Omdat we vrijwel alle systemen waarmee we werken zelf ontwikkelen of zeer nauw samen werken met de fabrikant kunnen we op het gebied van systeem integratie bijna alles. Koppeling op basis van potentiaal vrije contacten is vaak voor kleine systemen eenvoudig, maar ook TCP/IP, MODBUS, CANBUS behoren tot de standaard mogelijkheden.

Bij de meeste systemen melden wij dit aan een alarmcentrale, maar ook het koppelen van onze alarmen aan uw camera beelden is mogelijk via een van onze Security Management Systeem. Hier kunt u ook de systeemstatus in monitoren en alarmen afhandelen.

Voor alle methodes proberen wij het zo eenvoudig mogelijk te houden. Geen extra handelingen voor de gebruiker. En als dat toch nodig is, een zo simpel mogelijke User Interface.

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner voor beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Meer informatie
ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands