×

De beveiliging van uw solarpark

Heeft u een solarpark en wilt u een expert inschakelen voor de beveiliging? Ecotax Terreinbeveiliging begrijpt als geen ander dat u uw terrein zo veilig mogelijk wilt houden. Als er vaak inbraken plaatsvinden, is dat erg vervelend. Wij bieden daarom innovatieve oplossingen die uw bedrijf of woning zo veilig mogelijk maken.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Voor uw solarpark een expert in beveiliging inschakelen

Uw solarpark laat u natuurlijk niet door de eerste de beste beveiligen. Ecotax Terreinbeveiliging biedt verschillende soorten beveiligingsoplossingen aan. Het is van groot belang dat de omheining van uw solarpark stevig is. Is dit niet het geval? Laat ons dan het hekwerk voor uw terrein verzorgen. We voorzien uw hek desgewenst van schrikdraadbeveiliging, om zo indringers af te schrikken. U schakelt ons in voor de beveiliging van uw solarpark, maar ook voor andere terreinen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dierenverblijf of een industrieterrein. We leveren te allen tijde de beveiligingstechnieken die het beste aansluiten op uw wensen en op uw situatie.

Laat ons uw solarpark beschermen

Wilt u ons inschakelen voor de beveiliging van uw solarpark of van een ander terrein? Of u nu permanente of tijdelijke beveiliging nodig heeft; wij staan voor u klaar. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel dan naar 0168 473 783, stuur een e-mail naar info@ecotax.nl of vul ons contactformulier in.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands