×

Hekwerk voor uw terrein

Wilt u uw terrein van hekwerk voorzien voor een optimale veiligheid? Dan helpen wij u bij Ecotax Terreinbeveiliging graag verder. Met meer dan 30 jaar ervaring, actief in meer dan 40 sectoren, bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig beveiligingsbedrijf.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Uw terrein omringen met stevig hekwerk

Het eerste wat u misschien denkt bij het beveiligen van uw terrein, is hekwerk plaatsen. Dat is natuurlijk logisch, want u wilt niet dat iemand zomaar uw buitenterrein opwandelt. Wij installeren uw hekwerk én voorzien deze van een detectiesysteem. Trillingen worden dan waargenomen en zo weet u precies wanneer een indringer over het hek probeert te komen of dit probeert te vernielen. Dit innovatieve hekwerk is geschikt voor ieder terrein en bewaakt uw kostbare bezitten. Dat bespaart u geld, tijd en bevordert een veilige werkomgeving.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken

Bekijk alvast ons aanbod om verschillende mogelijkheden te bekijken, ontdek ons service- en onderhoudsaanbod of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek. Dit doet u door te bellen naar 0168 473 783, ons contactformulier in te vullen of stuur ons een e-mail via info@ecotax.nl.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands