×

Terreinbeveiliging voor uw logistiek bedrijf

Wij plaatsen de terreinbeveiliging voor ieder logistiek bedrijf. Ecotax Terreinbeveiliging streeft ernaar om zoveel mogelijk bedrijven veilig te stellen voor indringers. Met opgedane kennis in meer dan 30 jaar tijd, hebben wij veel ervaring in het installeren van diverse en innovatieve beveiligingsoplossingen.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Voor optimale terreinbeveiliging voor ieder logistiek bedrijf staan wij direct klaar

Een logistiek bedrijf is helaas vaak een doelwit voor diefstal en daarom is goede terreinbeveiliging extra belangrijk. Dit doet u bijvoorbeeld door een industrieel hekwerk te laten plaatsen met eventuele klimbeveiliging of kies voor een andere oplossing zoals gronddetectie. Er zijn een heleboel mogelijkheden, zodat u en uw personeel veilig zijn voor inbraak en vandalisme. Onze systemen besparen u tijd, geld en stress.

Twijfel niet en neem direct contact met ons op

Heeft u al beveiligingscamera’s en heeft u ontdekt dat indringers hier geen boodschap aan hebben, omdat zij zich goed vermommen? Dan is het voor uw logistiek bedrijf een slimme oplossing om te kiezen voor een ander type terreinbeveiliging. Wij bespreken de opties met u! Neem telefonisch contact met ons op via 0168 473 783, stuur ons een e-mail via info@ecotax.nl of vul eenvoudig en snel ons contactformulier in.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands