×

Terreinbeveiliging

Als ondernemer is het belangrijk om over goede terreinbeveiliging te beschikken. Alleen op deze manier kunt u de locatie de juiste bescherming geven. Wanneer u op zoek bent naar een terreinbeveiligingsbedrijf op maat, dan helpen wij u bij Ecotax Terreinbeveiliging met veel plezier verder. Onze verschillende typen terreinbeveiliging zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben wij een handige 24/7 service waarbij eventuele schades en storingen snel worden opgelost.

Terreinbeveiliging op maat is zeer belangrijk voor uw bedrijf

Grote en afgelegen terreinen, logistieke bedrijven en bouwplaatsen zijn een aantrekkelijk doelwit voor dieven en vandalen. Steeds vaker zien eigenaren, projectontwikkelaars en bouwbedrijven het belang in van het optimaal beveiligen van hun terrein. Goede beveiliging is een investering in een veilige situatie. Door uw terrein op de juiste manier te beveiligen door ons terreinbeveiligingsbedrijf, voorkomt u schade door inbraak, diefstal en vandalisme in én om het terrein.

Ons aanbod

Wij zijn specialist op het gebied van terreinbeveiliging op maat en hebben diverse mogelijkheden die wij passend maken aan uw wensen. Hieronder leest u alles over de verschillende soorten beveiliging die wij aanbieden.

Schrikdraadbeveiliging

Schrikdraadbeveiliging is een goede manier om uw terrein te beveiligen. Bij contact met het schrikdraad wordt een elektrische schok afgegeven door de draden. Mocht dit niet voldoende zijn, dan gaat er ook een alarm af om te waarschuwen.

Hekwerkdetectie

Onze hekwerkdetectie merkt specifieke bewegingen op van het hekwerk, die bijvoorbeeld worden veroorzaakt doordat iemand over het hek klimt of probeert te saboteren. Deze trilling wordt opgevangen in de sensor, die een signaal afgeeft aan het alarmsysteem. Zo bent u direct op de hoogte van mogelijke indringers op uw buitenterrein. Dit is een zeer effectieve vorm van terreinbeveiliging op maat.

Gronddetectie

De gronddetectie is een vorm van seismische trillingsdetectie. Een nauwkeurige positiebepaling ontstaat door het indelen van vlakken op een terrein. Ieder vlak in het terrein heeft een eigen detectiesysteem. Het vlak wordt doorgegeven aan het alarmsysteem en geeft op die manier aan in welke zone er mogelijk een indringer is. Wij zijn dé specialist op het gebied van (onder andere) dit type terreinbeveiliging.

Camerabeveiliging

Met camera’s op uw terrein is het mogelijk om waar dan ook ter wereld mee te kijken door middel van een directe verbinding met uw camera. Deze verbinding stelt u in de gelegenheid om op afstand te constateren wat er gaande is op uw terrein, zodat u deze optimaal kunt beveiligen.

Tijdelijke beveiliging

Wellicht bent u aan het bouwen, of maakt u gebruik van een terrein voor opslag waardoor u het tijdelijk extra wilt beveiligen. Ook daarvoor hebben wij als terreinbeveiligingsbedrijf tijdelijke oplossingen, zoals schrikdraadbeveiliging en gronddetectie.

High-risk beveiliging

Ons terreinbeveiligingsbedrijf is tevens specialist op het gebied van high-risk terreinbeveiliging op maat voor onder andere overheidsgebouwen, gevangenissen en datacenters. De mate van risico vormt dat het object aantrekkelijk kan zijn voor diefstal of aanslagen. Hierdoor hebben de objecten een speciale aanpak nodig als het gaat om het beveiligen van dit terrein.

Securitymanagementsysteem

Het securitymanagementsysteem draagt bij aan een overzichtelijke en beheersbare veiligheidssituatie. Hierbij worden alarmen, meldingen en storingen direct gemeld en worden ze systematisch afgewerkt.

Maatwerk terreinbeveiliging

Het creatieve en praktische team van ons terreinbeveiligingsbedrijf heeft in de loop der jaren veel unieke maatwerk beveiligingsoplossingen weten te realiseren. Heeft u een uitdaging? Wij denken graag met u mee!

Beste kwaliteit in terreinbeveiliging

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij koploper en specialist op het gebied van terreinbeveiliging op maat. Wij leveren producten van de beste kwaliteit en daarnaast hebben wij alleen vakmensen met ervaring in dienst. Op deze manier bent u er zeker van dat alles goed wordt aangelegd en onderhouden.

24/7 service en onderhoud

Mocht u te maken krijgen met een storing of defect aan de beveiliging van uw terrein, dan staan wij 24/7 voor u klaar. Wij bieden u 24-uursservice aan waardoor u ons terreinbeveiligingsbedrijf direct kunt bellen bij storingen en schades. Daarnaast komen wij ook graag bij u langs voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt worden preventief accu’s en andere delen met slijtage vervangen. Dit allemaal om defecten in de toekomst te voorkomen, zodat het beveiligen van uw terrein altijd actief is.

Neem gemakkelijk contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij voor uw terrein kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met terreinbeveiliging op maat. Neem contact op via het contactformulier, stuur ons een e-mail via info@ecotax.nl of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0168 473 783.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands