×

Terreinbeveiliging van Ecotax

 

Ecotax Terreinbeveiliging, beveiligen is ons vak!

Als ondernemer is het belangrijk om uw terrein een goede beveiliging te geven. Alleen op deze manier kunt u de locatie de juiste bescherming geven. Wanneer u op zoek bent naar terreinbeveiliging dan bent u bij Ecotax Terreinbeveiliging aan het juiste adres. Onze diverse soorten terreinbeveiliging zijn van een hoge kwaliteit. Daarnaast hebben wij een handige 24/7 service waarbij schade of een storing snel wordt opgelost.

Waarom is terreinbeveiliging zo belangrijk?

Grote en afgelegen terreinen, distributiecentra en bouwplaatsen zijn een aantrekkelijk doelwit voor onder andere inbrekers. Steeds vaker zien eigenaren, projectontwikkelaars en bouwbedrijven het belang van een goede terreinbeveiliging. Een goede beveiliging van het terrein is ook wel een investering in een veilige situatie. Wanneer u voor de juiste terreinbeveiliging gaat voorkomt u schade door inbraak, diefstal en vandalisme in én om het terrein.

Soorten terreinbeveiliging die wij aanbieden

Bij Ecotax Terreinbeveiliging hebben wij diverse mogelijkheden die wij passend maken aan uw wensen. Hieronder leest u alles over de verschillende soorten terreinbeveiliging die wij aanbieden.

1. Schrikdraadbeveiliging

Schrikdraadbeveiliging is een goede manier om uw terrein te beschermen. Bij contact met het schrikdraad wordt een elektrische schok afgegeven door de draden. Mocht dit niet voldoende zijn, dan gaat er ook een alarm af om te waarschuwen.

2. Hekwerkdetectie

Onze hekwerkdetectie detecteert specifieke bewegingen van het hekwerk, die bijvoorbeeld worden veroorzaakt doordat iemand over het hek klimt of door saboteren van het hekwerk. Deze trilling wordt opgevangen in de sensor, die een signaal afgeeft aan het alarmsysteem. Zo bent u direct op de hoogte van mogelijke indringers.

3. Gronddetectie

De gronddetectie is een vorm van seismische trillingsdetectie. Een nauwkeurige positiebepaling ontstaat door het indelen van vlakken op een terrein. Ieder vlak in het terrein heeft een eigen detectiesysteem. Het vlak wordt doorgegeven aan het alarmsysteem en geeft op die manier aan in welke zone er mogelijk een indringer is.

4. Camerabeveiliging

Met camera’s op uw terrein is het mogelijk om waar dan ook ter wereld mee te kijken op uw terrein door middel van een directe verbinding met uw camera. Deze verbinding stelt u in de gelegenheid op afstand te constateren wat er gaande is op uw terrein.

5. Tijdelijke beveiliging

Wellicht bent u aan het bouwen, of maakt u gebruik van een terrein voor opslag waardoor u het tijdelijk extra wilt beveiligen. Ook daarvoor hebben we tijdelijke beveiligingsoplossingen, zoals tijdelijke schrikdraadbeveiliging en tijdelijke gronddetectie.

6. High Risk beveiliging

Ook zorgen wij voor high risk beveiliging voor o.a. overheidsgebouwen, gevangenissen en datacenters. De mate van risico vormt dat het object aantrekkelijk kan zijn voor diefstal of aanslagen, hierdoor hebben de objecten een speciale aanpak nodig als het gaat om terreinbeveiliging.

7. Security Management System

Een security managementsysteem draagt bij aan een overzichtelijke en beheersbare veiligheidssituatie. Hierbij worden alarmen, meldingen en storingen direct gemeld en worden ze systematisch afgewerkt.

8. Maatwerk terreinbeveiliging

Ons creatief en praktisch team heeft in de loop der jaren veel unieke maatwerk beveiliging oplossingen weten te realiseren. Heeft u een uitdaging? Wij denken graag met u mee!

Beste kwaliteit terreinbeveiliging

Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij koploper op het gebied van terreinbeveiliging. Wij leveren producten van de beste kwaliteit en daarnaast hebben wij alleen vakmensen met ervaring in dienst. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat alles goed wordt aangelegd en onderhouden.

24/7 service en onderhoud

Mocht u te maken krijgen met een storing of defect aan uw terreinbeveiliging, dan staan wij van Ecotax Terreinbeveiliging 24/7 voor u klaar. Wij hebben een 24 uur service waarop u kunt bellen wanneer u last heeft van een storing of schade. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het snel wordt opgelost. Daarnaast komen wij ook graag bij u langs voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt worden preventief accu’s en andere delen met slijtage vervangen. Dit allemaal om defecten in de toekomst te voorkomen.

Contact Ecotax Terreinbeveiliging

Bent u benieuwd wat wij voor uw terrein kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, een e-mail sturen of bellen naar 0168-473783.

    ecotax team 2

    Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

    Steenpad 13
    4797SG Willemstad
    The Netherlands