×

Terreinbeveiliging van Ecotax

Beveiligen is ons vak!

Als ondernemer wilt u weten wat er op uw terrein gebeurt, ook wanneer u niet aanwezig bent. Dankzij de beveiligingssystemen van Ecotax bent u altijd op de hoogte. We hebben diverse oplossingen voor optimale terreinbeveiliging. Ontdek de mogelijkheden en kies voor een systeem dat doet wat het belooft. Wat heeft u nodig om de veiligheid van zowel het terrein als materialen binnen het gebied te garanderen?

Terreinbeveiliging op maat

Bij Ecotax Terreinbeveiliging maken we een plan op maat. Passend bij uw bedrijfsterrein, aansluitend bij uw wensen. Bekijk de diverse mogelijkheden. Combineer verschillende oplossingen met elkaar voor de beste beveiliging. We hebben de volgende mogelijkheden voor terreinbeveiliging beschikbaar:

 1. Schrikdraadbeveiliging
 2. Hekwerkdetectie
 3. Gronddetectie
 4. Camerabeveiliging
 5. Tijdelijke beveiliging
 6. High Risk beveiliging
 7. Security Management System
 8. Maatwerk terreinbeveiliging

Melding bij betreding van het terrein

Op het moment dat iemand het terrein betreedt krijgt u hier direct melding van. De draadloze terreinbeveiliging stuurt het door naar uw telefoon. Met behulp van de infraroodstraling wordt de persoon snel gedetecteerd. Uiteraard wilt u direct weten wie deze persoon is. Open de app op uw telefoon en kijk mee met de beveiligingscamera’s.

Mocht er niet altijd iemand op uw bedrijfsterrein aanwezig zijn, dan is dit een ideale oplossing. U hoeft zich nooit zorgen te maken! Daarbij is de beveiliging een waarschuwing voor potentiële inbrekers. Bij het zien van de camera’s of het schrikdraad zullen ze niet zo snel actie ondernemen.

Kijk mee op de bewakingscamera’s

Door het beveiligingssysteem op het bedrijfsterrein aan te sluiten aan bewakingscamera’s kijkt u live mee bij iedere melding. Heeft u liever niet dat de camera’s altijd aan staan? U kunt ook kiezen voor opname bij een melding van de buitendetectie. Voeg een PTZ camera toe aan het complete systeem en de persoon wordt nauwkeurig gevolgd. Dit is fijn wanneer iemand het terrein betreedt met een auto, de camera verliest deze niet uit het oog.

Een alarmsysteem voor uw terreinbeveiliging

Kiest u voor optimale terreinbeveiliging, dan is een alarmsysteem onmisbaar. De buitendetectie wordt aangesloten aan dit systeem. Verder worden ook andere losse beveiligingsapparaten aangesloten. Alles wordt moeiteloos doorgegeven van apparaat naar systeem en u hoeft zelf vrijwel niets meer te doen. Camera’s reageren op signalen van de buitendetectie.

Alle onderdelen van uw beveiligingssysteem worden gecontroleerd via de handige app. Hierin kunt u ieder onderdeel apart bijhouden. Alle informatie wordt moeiteloos doorgestuurd naar uw telefoon. U bent altijd op de hoogte van de status van het bedrijfsterrein.

Terreinbeveiliging van hoogwaardige kwaliteit

Bij Ecotax krijgt u altijd de beste kwaliteit voor een redelijke prijs. We gaan net dat stapje verder om u een oplossing op maat te bieden. Hoe zorgen we dat uw terrein optimaal is beveiligd? Waarmee geven we u een veilig gevoel? De beveiliging kan flexibel worden geplaatst. Rond het hele terrein, alleen bij in- en uitgangen, een combinatie met uw woonerf, bij ons is het mogelijk.

De weerbestendige systemen beschadigen niet door regen, ijzel of vorst. Wat de weersomstandigheden ook zijn, uw beveiliging blijft zijn werk doen. Ook voor ongedierte hoeft u niet bang te zijn. Insecten kunnen het systeem niet beschadigen.

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten! Neem contact met ons op, vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail. U bent ook vrij om ons te bellen. Met 25 jaar ervaring zijn we koploper op het gebied van terreinbeveiliging. We leveren de beste kwaliteit en bieden u uitstekende service. Onze specialisten helpen u verder. Altijd een oplossing op maat, we staan 24 uur per dag voor u klaar.

Maak kennis met onze medewerkers! Advies nodig voor diverse beveiligingsoplossingen? Mail naar info@ecotax.nl en ontdek de mogelijkheden. Iedere branche is welkom bij Ecotax.

  Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

  Steenpad 13
  4797SG Willemstad
  The Netherlands