×

Hekwerkdetectie

Hekwerkdetectie is ideaal te combineren met andere beveiligingsoplossingen

Een beveiligd terrein met hekwerkdetectie

Hekwerkdetectie is een fantastisch middel om uw terrein optimaal te beveiligen. Doordat trillingen in het hekwerk worden waargenomen, weet u direct wanneer er iemand over het hek probeert te komen, of uw hek mogelijk probeert te beschadigen. Ecotax hekwerkdetectie zorgt voor een veilig gevoel!

 

Wat doet Ecotax hekwerkdetectie?

Onze hekwerkdetectie detecteert specifieke bewegingen van het hekwerk, die bijvoorbeeld worden veroorzaakt doordat iemand over het hek klimt of door saboteren van het hekwerk. Deze trilling wordt opgevangen in de sensor, die een signaal afgeeft aan het alarmsysteem. Zo bent u direct op de hoogte van mogelijke indringers. Het hekwerkdetectie systeem is gemakkelijk te installeren, en kan zowel op nieuwe als bestaande terreinafscheidingen worden geplaatst.

Voordelen

 • Eenvoudige en snelle installatie op locatie
 • Weather Mode voorkomt vals alarm bij wind en regen
 • Lange levensduur
 • Toepasbaar op alle typen afscherming
 • Explosieveilig - ATEX

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de betrouwbaarheid van het systeem?

Het systeem heeft een dusdanige betrouwbaarheid dat het niet alleen bij bedrijven veelal toegepast wordt, ook overheidsinstanties en gevangenissen zijn voorzien van trillingsdetectie om de veiligheid te waarborgen.

Gaat de sensor niet af bij storm of harde wind?

Hekwerkdetectie is ongelooflijk duurzaam en is niet gevoelig voor weersomstandigheden. Ook bij strenge vorst, regenval of mist is het systeem volledig betrouwbaar. Het systeem heeft een ‘Weather Mode’ die automatisch geactiveerd wordt als er over een deel van het systeem een soortgelijke trilling wordt gedetecteerd. Aan de hand van de weersinvloeden wordt de gevoeligheid bijgesteld.

hekwerk detectie

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buitenterreinen. Onze systemen zijn betrouwbaar dankzij onze ervaring, kwaliteit en service. En onze service is net zo betrouwbaar! We adviseren u graag over het meest geschikte systeem voor uw buitenterrein. Heeft u vragen over uw bestaande systeem? Dan kunt u ons altijd bellen, wij helpen u binnen 24 uur.

Geen vals alarm

De hekwerkdetectie van Ecotax is een slim systeem. Dankzij de trillingsdetectie van het merk El-Far zijn onze sensoguard producten enorm betrouwbaar. Ze zijn uitgerust met een zelflerend algoritme, waardoor vals alarm tot een minimum wordt beperkt. Het systeem is bovendien niet gevoelig voor extreme weersomstandigheden als kou, regen of harde wind.

Dankzij de ingebouwde ‘Weather Mode’ leest het apparaat wanneer er continue een
soortgelijke trilling plaatsvindt (bijvoorbeeld bij wind), waardoor de gevoeligheid van het alarmsysteem aan de hand van weersomstandigheden automatisch wordt aangepast.

Betrouwbare hekwerkdetectie

Ons trillingsdetectie systeem is betrouwbaar, en geeft een veilig gevoel. Niet voor niets is het al in gebruik bij vele bedrijven, maar ook bij overheidsinstanties en zelfs gevangenissen. We leveren betrouwbare buitenbeveiliging!

Het Ecotax hekwerkdetectie systeem is:

 • Eenvoudig en snel te installeren
 • Geschikt voor alle weersomstandigheden, dankzij Weather Mode
 • Betrouwbaar: geen vals alarm dankzij zelflerend algoritme
 • Duurzaam dankzij de lange levensduur
 • Toepasbaar op alle typen afscherming
 • Explosieveilig – ATEX
ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands