×

Hekwerkdetectie

Hekwerkdetectie is ideaal te combineren met andere beveiligingsoplossingen

Hekwerkdetectie is een fantastisch middel om uw terrein en hek optimaal te beveiligen. Doordat trillingen in het hekwerk worden waargenomen, weet u direct wanneer iemand over het hek probeert te klimmen of uw hek mogelijk probeert te beschadigen. Ecotax Terreinbeveiliging zorgt voor uw hekwerk en een veilig gevoel.

Een beveiligd terrein met hekwerkdetectie

Onze hekwerkdetectie detecteert specifieke bewegingen zodat u direct op de hoogte bent van eventuele indringers. De trilling wordt via de hekwerkbeveiliging opgevangen in de sensor; deze geeft een signaal af aan het alarmsysteem. Hekwerkdetectie is gemakkelijk te installeren en kan zowel op nieuwe als bestaande terreinafscheidingen worden geplaatst. Deze vorm van terreinbeveiliging werkt onder andere met de ‘Weather Mode’, waarmee vals alarm wordt voorkomen als er trillingen worden waargenomen via uw hekwerk door slecht weer. Deze wordt automatisch geactiveerd als er over een deel van het systeem soortgelijke trillingen worden gedetecteerd. Met een hek van ons bedrijf kunt u uw terrein dus optimaal beveiligen.

Voordelen

  • Eenvoudige en snelle installatie op locatie
  • Weather Mode voorkomt vals alarm bij wind en regen
  • Lange levensduur
  • Toepasbaar op alle typen afscherming
  • Explosieveilig - ATEX

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de betrouwbaarheid van het systeem?

Het systeem heeft een dusdanige betrouwbaarheid dat het niet alleen bij bedrijven veelal toegepast wordt, ook overheidsinstanties en gevangenissen zijn voorzien van trillingsdetectie om de veiligheid te waarborgen.

Gaat de sensor niet af bij storm of harde wind?

Hekwerkdetectie is ongelooflijk duurzaam en is niet gevoelig voor weersomstandigheden. Ook bij strenge vorst, regenval of mist is het systeem volledig betrouwbaar. Het systeem heeft een ‘Weather Mode’ die automatisch geactiveerd wordt als er over een deel van het systeem een soortgelijke trilling wordt gedetecteerd. Aan de hand van de weersinvloeden wordt de gevoeligheid bijgesteld.

hekwerk detectie

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buitenterreinen. Onze systemen zijn betrouwbaar dankzij onze ervaring, kwaliteit en service. En onze service is net zo betrouwbaar! We adviseren u graag over het meest geschikte systeem voor uw buitenterrein. Heeft u vragen over uw bestaande systeem? Dan kunt u ons altijd bellen, wij helpen u binnen 24 uur.

Wij zijn er voor al uw hekwerkbeveiliging

U wilt natuurlijk investeren in een uitstekend hek voor het beveiligen van uw terrein en hekwerkbeveiliging zodat u nooit meer last heeft van indringers. Het systeem van hekwerkdetectie dat wij voor u installeren, heeft een hoge betrouwbaarheid. Overheidsinstanties en gevangenissen gebruiken deze vorm van terreinbeveiliging ook voor hun hekwerk, omdat het nauwkeurig en accuraat werkt. Tevens bent u verzekerd van een duurzaam product waar u langere tijd van profiteert. Heeft u toch een storing of een reparatieverzoek? Wij bieden u een 24/7 service + onderhoudsdienst.

Neem contact met ons op voor de installatie van hekwerkdetectie

Trillingsdetectie is ontzettend accuraat en werkt erg goed als terreinbeveiliging via uw hekwerk. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit systeem? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Neem direct telefonisch contact met ons op via 0168 473 783, stuur uw e-mail naar info@ecotax.nl of vul ons contactformulier in. Ons professionele team helpt u met veel plezier verder aan uw hekwerkbeveiliging voor uw hek, zodat we uw buitenterrein optimaal beveiligen.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands