×

Trillingsdetectie

Beveilig uw terrein optimaal door hekwerk te laten installeren met trillingsdetectie. Trillingen worden hiermee direct waargenomen, zodat u weet wanneer dieven of vandalen uw terrein willen betreden. Er worden specifieke bewegingen gedetecteerd die worden veroorzaakt door iemand die over het hek klimt of iemand die het hekwerk probeert te saboteren. De sensor vangt dit op en geeft een signaal af aan het alarmsysteem.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Met trillingsdetectie bent u verzekerd van een veilig buitenterrein

Zowel hekwerk als diverse gronden kunnen voorzien worden van trillingsdetectie. Bij gronddetectie wordt gebruik gemaakt van seismische trillingen. Ecotax Terreinbeveiliging, gevestigd in regio Breda, plaatst vlakken op uw terrein waardoor er een nauwkeurige positiebepaling ontstaat. Deze vlakken krijgen nummers die worden gekoppeld aan het alarmsysteem, zodat u direct ziet waar de indringer is. Trillingsdetectie is geheel onzichtbaar en wordt gemakkelijk en snel geïnstalleerd door onze professionals. Hierna wordt u 24/7 service + onderhoud aangeboden, voor een blijvend veilig gevoel.

Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze typen beveiliging? Schroom dan niet om ons te bellen via 0168 473 783. Tevens is het invullen van ons contactformulier mogelijk en een e-mail sturen kan naar info@ecotax.nl; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons ervaren personeel helpt u met plezier verder om uw buitenterrein zo veilig mogelijk te maken.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands