×

Water

Vitaal belang om fysiek en elektronisch te beveiligen

Het beveiligen van wateropslag, -winning en -zuivering is cruciaal voor de continuïteit en veiligheid van onze watervoorziening. Hierbij maken we gebruik van diverse technologieën zoals hekwerkdetectie, gronddetectie en Schrikdraadbeveiliging. Hekwerkdetectie zorgt voor een snelle alarmering bij indringingspogingen, terwijl gronddetectie ongeautoriseerde toegang via de bodem detecteert. Biedt een extra afschrikmiddel tegen onbevoegde toegang, waardoor de installaties optimaal beschermd zijn tegen sabotage en vandalisme.

Tijdens het bekijken van een installatie werken wij met de OFE-maatregelenmethode. Deze methode bestaat uit drie stappen: organisatorisch, fysiek en elektronisch. Op locaties waar water gewonnen wordt, is door de hoogstaande technologie van waterbedrijven geen personeel meer op de sites nodig. Hierdoor wordt het des te belangrijker om goede fysieke beveiliging te installeren. Denk hierbij aan betonnen muren, hekwerken of andere afrasteringen. Voorzie deze afscheidingen van elektronische detectie, zoals trillingsdetectie, schrikdraad, of gebruik, wanneer er geen afrastering is, gronddetectie.

Meer informatie over project? Spreek met een van onze collega’s

Voordelen

  • 30 jaar ervaring
  • Betrouwbare beveiliging
  • Géén nodeloze alarmen
  • Geschikt voor remote locaties

Waarom is beveiliging van waterinstallaties belangrijk?

De beveiliging van waterinstallaties is essentieel om de continuïteit van de watervoorziening te waarborgen en om sabotage, vervuiling en andere bedreigingen te voorkomen.

Wat is hekwerkdetectie en hoe werkt het?

Hekwerkdetectie is een beveiligingssysteem dat sensoren op hekken plaatst om trillingen en bewegingen te detecteren. Wanneer iemand probeert het hek te beklimmen of te beschadigen, wordt er onmiddellijk een alarm geactiveerd.

Hoe draagt schrikdraad bij aan de beveiliging van waterinstallaties?

Schrikdraad creëert een fysieke en psychologische barrière door elektrische schokken toe te dienen aan iedereen die probeert het hekwerk te passeren. Dit ontmoedigt indringers en helpt ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van hekwerkdetectie voor waterinstallaties?

Hekwerkdetectie biedt continue monitoring en onmiddellijke alarmering bij verdachte activiteiten, waardoor de respons tijdig en effectief kan zijn. Dit verhoogt de algehele beveiliging en vermindert het risico op sabotage.

Henk

Directeur

Anita

Backoffice

Pike

Project Engineer

Jonne

Accountmanager

Remco

Binnendienst Sales

Sam

Software Engineer

Conny

Backoffice

Simon

Engineer

Jack

Planning

Kees

Accountant

Dorien

Backoffice

Marije

Sales Engineer

Jeroen

Allround Monteur

Mario

Allround Monteur

Julian

Allround Monteur

Dirk

Allround Monteur

Jo

Allround Monteur

Rob

Allround Monteur

Anton

Allround Monteur

Quinten

Leerling Monteur

Willem-Jan

Allround Monteur

Dexter

Allround Monteur

René

Allround Monteur

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands