×

Hekwerkdetectie

Hekwerkdetectie is ideaal te combineren met andere beveiligingsoplossingen

Subtiele en effectieve terreinbeveiliging

Hekwerkdetectie detecteert het overklimmen en saboteren van het hekwerk. Door de specifieke bewegingen op het hekwerk wordt een trilling in de sensor veroorzaakt, die vervolgens wordt doorgemeld aan het alarmsysteem. Het systeem is makkelijk te installeren en kan zowel op nieuwe als bestaande terreinafscheiding worden geplaatst.


Zelflerend algroritme
Trillingsdetectie van het merk El-Far is een zeer betrouwbare vorm van hekwerkdetectie. De sensoguard producten van Ecotax zijn uitgerust met een zelflerend algoritme. Hierdoor worden valse alarmen tot een minimum beperkt.

Voordelen

  • Eenvoudige en snelle installatie op locatie
  • Weather Mode voorkomt vals alarm bij wind en regen
  • Lange levensduur
  • Toepasbaar op alle typen afscherming
  • Explosieveilig - ATEX

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de betrouwbaarheid van het systeem?

Het systeem heeft een dusdanige betrouwbaarheid dat het niet alleen bij bedrijven veelal toegepast wordt, ook overheidsinstanties en gevangenissen zijn voorzien van trillingsdetectie om de veiligheid te waarborgen.

Gaat de sensor niet af bij storm of harde wind?

Hekwerkdetectie is ongelooflijk duurzaam en is niet gevoelig voor weersomstandigheden. Ook bij strenge vorst, regenval of mist is het systeem volledig betrouwbaar. Het systeem heeft een ‘Weather Mode’ die automatisch geactiveerd wordt als er over een deel van het systeem een soortgelijke trilling wordt gedetecteerd. Aan de hand van de weersinvloeden wordt de gevoeligheid bijgesteld.

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands