×

Schrikdraadbeveiliging van Ecotax

Schokkend effectieve terreinbeveiliging

Met een schrikdraadbeveiliging kunt u uw terrein de juiste bescherming geven. Wanneer u op zoek bent naar een schrikdraadbeveiliging dan staan wij van Ecotax voor u klaar. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van terreinbeveiliging weten wij alles van schrikdraad en hoe u dit het beste kunt inzetten. Onze producten en vakmannen leveren de beste kwaliteit en daarnaast bieden wij een 24/7 service aan.

Wat is schrikdraadbeveiliging?

U heeft vast weleens gehoord van schrikdraad. Door middel van schrikdraadbeveiliging wordt uw terrein goed beschermd. Maar liefst 80 procent van de inbraken worden veroorzaakt door gelegenheidsdieven. Een schrikdraadsysteem houdt de dieven van uw terrein. Wanneer er contact wordt gemaakt met het schrikdraad dan wordt er een elektrische schok afgegeven door de draden. Is de schok niet voldoende om de indringer buiten te houden? Dan zal er vervolgens een alarm afgaan.

Voordelen

 • Fysieke barrière rondom uw terrein
 • Integratie met uw bestaande alarmsysteem
 • Veilig en wettelijk goedgekeurd
 • 24 uurs service en 5 jaar garantie
 • Ruim 25 jaar ervaring

Veelgestelde vragen

Kan ik het schrikdraadsysteem koppelen aan mijn huidige alarminstallatie?

Schrikdraadbeveiliging kan gemakkelijk worden gekoppeld aan uw bestaande alarminstallatie. Zo proberen we het zo eenvoudig mogelijk te houden!

Is het schrikdraadsysteem veilig en goedgekeurd?

Ecotax schrikdraadbeveiliging voldoet aan de strengste normen en is internationaal gekeurd. De spanning die afgegeven wordt is weliswaar 7000 Volt, echter de stroomsterkte is zeer beperkt en daardoor veilig. Overdag wordt het schrikdraadsysteem bewaakt tegen sabotage, maar geeft geen stroomstoot af zodat uw medewerkers of passanten hier geen hinder van ondervinden. De detectieketen wordt aan de binnenzijde van het hekwerk/poort aangebracht, dit zorgt er voor dat voorbijgangers niet per ongeluk in aanraking kunnen komen met de detectieketen.

Is het schrikdraadsysteem weersbestendig en hoe zit het met mogelijke valse alarmen?

Schrikdraadbeveiliging is uniek doordat het totaal ongevoelig is voor regen, sneeuw, hagel, mist of harde wind, in tegenstelling tot andere buitenbeveiligingssystemen. Ook valse alarmering door vogels, katten of andere dieren is uitgesloten. Zelfs bij spanningsuitval blijft het systeem nog 48 uur werkzaam! En zijn er calamiteiten? Dan kunt u ons altijd bellen, wij helpen u binnen 24 uur.

Is schrikdraadbeveiliging ook te installeren op poorten?

Ja dat kan. Het schrikdraadsysteem beweegt mee met het open schuiven of open draaien van de poorten.

Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Plaatsing van schrikdraadbeveiliging: wat is mogelijk?

Op het gebied van de plaatsing van schrikdraadbeveiliging is veel mogelijk. U kunt het schrikdraadbeveiligingssysteem laten plaatsen op een hekwerk of andere omheining. Daarnaast kunt u schrikdraad ook langs muren of via daklijsten laten bevestigen. Alles is mogelijk! Schrikdraad wordt o.a. geplaatst op terreinen als: luchthavens, fabrieksterreinen, bedrijfsterreinen, weilanden, kerncentrales, overheidsgebouwen, autobedrijven of bij particulieren thuis. Zoals u leest zijn zowel grote als kleine projecten mogelijk. Wij denken graag met u mee en maken het passend naar wens.

Voordelen schrikdraadbeveiliging

Wanneer u kiest voor een afrastering met stroomdraad, dan zal u verschillende voordelen ervaren. Hieronder leest u over de voordelen:

1. Installatie is eenvoudig

Dankzij de eenvoudige installatie is het beveiligingssysteem snel opgezet. Met behulp van verschillende hulpstukken worden de draden op een tactische plek geplaatst. Onze vakmannen zorgen ervoor dat het schrikdraad op de juiste plek en de juiste manier wordt geplaatst.

2. Betrouwbaar alarmsysteem

Zowel de draden als de rest van het systeem is niet gevoelig voor slijtage. We gebruiken een 1.6 mm gladde staaldraad met een zink aluminium coating voor een lange levensduur. Een storing zal bij dit systeem niet snel voorkomen.

3. Eenvoudige bediening

De bediening van een schrikdraadbeveiliging is eenvoudig. Het systeem gaat automatisch aan met uw bestaande beveiligingssysteem. Als alternatief kunnen we een eenvoudige handbediening plaatsen. Daarnaast kan het alarmsysteem ook gekoppeld worden aan een alarmcentrale.

4. Weinig tot geen valse meldingen

Wij zorgen dat de afstelling van het schrikdraadsysteem op de juiste manier wordt uitgevoerd. Door middel van draadspanners zorgen we dat de draden gespannen zijn en gespannen blijven. Op deze manier zal u weinig tot geen last hebben van valse meldingen.

5. Investering voor vele jaren

Een schrikdraadbeveiligingssysteem is een investering voor vele jaren. Naast de plaatsing van schrikdraad zorgen wij ook voor onderhoud. Hierdoor bent u er zeker van dat u jarenlang plezier van heeft.

Beste kwaliteit en 24/7 service

Bij Ecotax Terreinbeveiliging maken wij alleen gebruik van de beste producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben wij ook alleen vakmannen in dienst met jarenlange ervaring. Deze vakmannen staan 24/7 voor u klaar met onze 24 uurs service. U kunt ons dag en nacht bereiken voor spoedgevallen bij schade en/of storingen.

Contact Ecotax Terreinbeveiliging

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van schrikdraadbeveiliging? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, een e-mail sturen of bellen naar 0168-473783.

  ecotax team 2

  Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

  Steenpad 13
  4797SG Willemstad
  The Netherlands