×

Schrikdraadbeveiliging

Met schrikdraadbeveiliging, zoals een schrikhek, geeft u uw terrein de juiste bescherming. Als u op zoek bent naar een hek met schrikdraad, dan staan wij voor u klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van terreinbeveiliging weten wij alles van schrikdraad en hekwerk en hoe u dit het beste kunt inzetten. Onze producten en vakmannen leveren de beste kwaliteit en daarnaast bieden wij 24/7 service aan.

Schokkend effectieve schrikdraadbeveiliging met een schrikhek

U heeft vast weleens gehoord van een hek met schrikdraad, ofwel een schrikhek; indringers krijgen stroom wat is verwikkeld in het hekwerk. Door middel van schrikdraadbeveiliging wordt uw terrein goed beschermd tegen inbraak. Maar liefst 80% van de inbraken wordt veroorzaakt door gelegenheidsdieven. Met schrikdraad in uw hekwerk houdt u de dieven weg van uw terrein. Wanneer er contact wordt gemaakt met het schrikdraad wordt er stroom afgegeven door de draden op het hekwerk. Is de schok van de schrikdraadbeveiliging niet voldoende om de indringer buiten te houden? Dan zal er vervolgens een alarm afgaan.

Voordelen

  • Fysieke barrière rondom uw terrein
  • Integratie met uw bestaande alarmsysteem
  • Veilig en wettelijk goedgekeurd
  • 24 uurs service en 5 jaar garantie
  • Ruim 30 jaar ervaring

Veelgestelde vragen

Kan ik het schrikdraadsysteem koppelen aan mijn huidige alarminstallatie?

Schrikdraadbeveiliging kan gemakkelijk worden gekoppeld aan uw bestaande alarminstallatie. Zo proberen we het zo eenvoudig mogelijk te houden!

Is het schrikdraadsysteem veilig en goedgekeurd?

Ecotax schrikdraadbeveiliging voldoet aan de strengste normen en is internationaal gekeurd. De spanning die afgegeven wordt is weliswaar 7000 Volt, echter de stroomsterkte is zeer beperkt en daardoor veilig. Overdag wordt het schrikdraadsysteem bewaakt tegen sabotage, maar geeft geen stroomstoot af zodat uw medewerkers of passanten hier geen hinder van ondervinden. De detectieketen wordt aan de binnenzijde van het hekwerk/poort aangebracht, dit zorgt er voor dat voorbijgangers niet per ongeluk in aanraking kunnen komen met de detectieketen.

Is het schrikdraadsysteem weersbestendig en hoe zit het met mogelijke valse alarmen?

Schrikdraadbeveiliging is uniek doordat het totaal ongevoelig is voor regen, sneeuw, hagel, mist of harde wind, in tegenstelling tot andere buitenbeveiligingssystemen. Ook valse alarmering door vogels, katten of andere dieren is uitgesloten. Zelfs bij spanningsuitval blijft het systeem nog 48 uur werkzaam! En zijn er calamiteiten? Dan kunt u ons altijd bellen, wij helpen u binnen 24 uur.

Is schrikdraadbeveiliging ook te installeren op poorten?

Ja dat kan. Het schrikdraadsysteem beweegt mee met het open schuiven of open draaien van de poorten.

Kan schrikdraad op elk type hekwerk?

Ja, schrikdraad kan toegepast worden op elk type hekwerk. Daarbij wordt het ook toegepast op muren en dakranden.

schrikdraad wordt onder andere toegepast op:

Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

De service die ons bedrijf u geeft

Onze professionals regelen graag alles voor u van begin tot eind. Dit betekent dat wij u vrijblijvend adviseren. Mocht u ervoor kiezen om uw (bestaande) hekwerk met schrikdraad te laten installeren, dan doen wij dit graag. Daar houdt het echter niet op, want u kunt er bij ons voor kiezen om een service- en onderhoudscontract voor uw schrikhek aan te gaan. Dit betekent dat eventuele schade aan uw hek met schrikdraad binnen 24 uur wordt gerepareerd. Tevens voeren wij jaarlijks preventief onderhoud uit om u zeker te stellen van optimale veiligheid. Bent u ook geïnteresseerd in andere soorten beveiligingsoplossingen? Bekijk dan onze website, want wij doen meer dan alleen het plaatsen van schrikdraad met stroom op uw hekwerk!

Laat uw hek met schrikdraad door ons plaatsen

Geef indringers een schok van 7000 volt door stroom op uw hekwerk te plaatsen. Het aanzien van schrikdraadbeveiliging weert de meeste dieven en vandalen al, maar mochten ze dan toch nog een inbraakpoging doen, werkt de schok van een schrikhek optimaal. Neem telefonisch contact met ons op via 0168 473 783 of stuur ons een e-mail via info@ecotax.nl. Wij staan direct voor u klaar voor een eventueel adviesgesprek over schrikdraadbeveiliging of een ander soort klimbeveiliging op uw hek.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands