×

Schokkend effectieve beveiliging

Terreinbeveiliging van Ecotax

Preventieve beveiliging

Ruim 80% van de inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsdieven. Een schrikdraadsysteem schrikt inbrekers af en ontmoedigt om hun inbraak door te zetten. Zo kunt u inbraak op uw terrein voorkomen.

Hoe het werkt
Schrikdraadbeveiliging kan heel eenvoudig geïnstalleerd worden op hekwerk, dakranden, muren en poorten. De schrikdraden staan continu onder hoogspanning. De schrikdraadbeveiliging van Ecotax voldoet aan de strengste normen en is internationaal gekeurd. Deze 7000 Volt puls is veilig, maar zeer pijnlijk voor de inbreker die er mee in aanraking komt.

Mocht de inbreker zijn poging toch doorzetten? Geen probleem, het systeem geeft direct een melding door aan de beveiligingsinstantie of de politie. Ook eventuele pogingen tot sabotage worden onmiddellijk door het alarmsysteem herkend en doorgegeven.

Service onderhoud en garantie
Service hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze 24-uurs service zorgt dat u bij eventuele calamiteiten doorgaans binnen een aantal uur geholpen word, maar gegarandeerd binnen 24 uur. Wij zijn daarvoor dag en nacht bereikbaar.

Voordelen

  • Fysieke barrière rondom uw terrein
  • Integratie met uw bestaande alarmsysteem
  • Veilig en wettelijk goedgekeurd
  • 24 uurs service en 5 jaar garantie
  • Ruim 25 jaar ervaring

Veelgestelde vragen

Kan ik het schrikdraadsysteem koppelen aan mijn huidige alarminstallatie?

Schrikdraadbeveiliging kaan eenvoudig worden gekoppeld aan uw bestaand alarminstallatie. Zo proberen we het zo eenvoudig mogelijk te houden!

Is het schrikdraadsysteem veilig en goedgekeurd?

Ecotax schrikdraadbeveiliging voldoet aan de strengste normen en is internationaal gekeurd. De spanning die afgegeven wordt is weliswaar 7000 Volt, de stroomsterkte is zeer beperkt en daardoor veilig. Overdag wordt het schrikdraadsysteem bewaakt tegen sabotage, maar geeft geen stroomstoot af zodat uw medewerkers of passanten hier geen hinder van ondervinden. De detectieketen wordt aan de binnenzijde van het hekwerk/poort aangebracht, dit zorgt er voor dat voorbijgangers niet per ongeluk in aanraking kunnen komen met de detectieketen.

Is het schrikdraadsysteem weersbestendig en hoe zit het met mogelijke valse alarmen?

Schrikdraadbeveiliging is uniek doordat het totaal ongevoelig is voor regen, sneeuw, hagel, mist of harde wind, in tegenstelling tot andere buitenbeveiligingssystemen. Ook valse alarmering door vogels, katten of andere dieren is uitgesloten. Zelfs bij spanningsuitval blijft het systeem nog 48 uur werkzaam! En zijn er calamiteiten? Dan kunt u ons altijd bellen, wij helpen u binnen 24 uur.

Is schrikdraadbeveiliging ook te installeren op poorten?

Ja dat kan. Het schrikdraadsysteem beweegt mee met het open schuiven of open draaien van de poorten.

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands