×

Inbraakbeveiliging voor uw bedrijf

Wilt u betrouwbare inbraakbeveiliging voor het terrein van uw bedrijf laten installeren? Bij Ecotax Terreinbeveiliging inĀ  regio Breda, regelen wij dit voor u. Uit ervaring weten wij dat er tot op heden nog veel dieven en vandalen rondlopen en daarom wilt u uw bedrijf van uitstekende inbraakbeveiliging voorzien. Dure materialen worden veiliggesteld en uw kostbare tijd kunt u gewoon steken in uw bedrijf en andere zaken.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Welke soorten inbraakbeveiliging voor uw bedrijf installeren we?

Inbraakbeveiliging is op ieder terrein een uitstekende vorm van bescherming en bij ons kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Er zijn echter een aantal branches waar beveiliging extra belangrijk is, omdat dit diefstalgevoelige bedrijven zijn. Denk dan aan de autobranche waar regelmatig brandstof-, airbag- en autodiefstal plaatsvindt. Een inbreker schrikt tegenwoordig niet meer zo van beveiligingscamera en werkt onherkenbaar. Door het plaatsen van schrikdraadbeveiliging wordt de inbreker ontmoedigd en krijgt bij een inbraakpoging een schok van 7000 volt hoogspanning. Deze vorm van inbraakbeveiliging voor uw bedrijf is een van de vele beveiligingsoplossingen die wij aanbieden. Wij bieden u tevens een service- en onderhoudscontract aan waarmee wij onder andere jaarlijks preventief onderhoud uitvoeren. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige omgeving.

Bel ons voor advies over inbraakbeveiliging voor uw terrein

Ons terreinbeveiligingsbedrijf in Moerdijk voorziet uw terrein van uw bedrijf van optimale inbraakbeveiliging! Bekijk onze website voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via 0168 473 783. Wij zijn ook bereikbaar via ons contactformulier en via e-mail: info@ecotax.nl. Een van onze professionals neemt spoedig contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij geven altijd vrijblijvend advies, dus u zit nergens aan vast.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands