×

Tijdelijke terreinbeveiliging

26 februari 2019 3 min. Leestijd

De beveiliging van bijvoorbeeld bouwplaatsen wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen. Naast de financiële gevolgen van ontvreemde materialen, gereedschappen en stroomkabels, is ook de optredende vertraging hierdoor een steeds groter wordende kostenpost. Tijdelijke terreinbeveiliging door Ecotax Beveiligingstechniek bied hier de oplossing voor.

Tijdelijke beveiliging

Er zijn verschillende mogelijkheden van tijdelijke terreinbeveiliging. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een hekwerk om uw terrein of gebouw. Hiermee creëren we een eerste barrière, een toepassing die wij veelal gebruiken bij het beveiligen van bouwterreinen. Wilt u de beveiliging verder opschroeven, dan kunt u extra oplossingen toevoegen aan de tijdelijke beveiliging. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden om uw terrein tijdelijk te beveiligen.

Schrikdraadbeveiliging

Schrikdraadbeveiliging is een eenvoudige laagdrempelige manier van detectie en beveiligen. Het schrikdraadbeveiliging systeem kan eenvoudig op hekwerk, dakranden, muren en poorten geïnstalleerd worden. De werking van het schrikdraad beveiliging systeem is net zo eenvoudig als doeltreffend en voorkomt ongewenste gasten op uw terrein.

Trillingsdetectie

Trillingsdetectie is de ideale manier om de pakkans van indringers te vergroten. Doordat het systeem niet zichtbaar is, heeft een indringer niet in de gaten dat de trillingsdetectie een alarmering heeft gegeven aan de meldkamer.

Beveiligingscamera’s

Een beveiligingscamera biedt de mogelijkheid om uw terrein 24 uur per dag en 7 dagen per week op afstand in de gaten te houden. Niet alleen kunt u bij een alarmering zien wat er gaande is op uw terrein, ook zijn de beelden rechtstreeks door te zetten naar de meldkamer van de politie.

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw terrein, op zoek naar advies welke oplossingen te kiezen voor uw terreinbeveiliging of een aanvulling nodig op uw huidige systeem? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden samen te bespreken. Al onze oplossingen zijn om te zetten van een tijdelijke oplossing naar permanente terreinbeveiliging.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands