×

Het Risico Reductie Plan

4 februari 2019 4 min. Leestijd

Waarom het Risico Reductie Plan? Elke drie minuten vindt in Nederland een poging tot inbraak plaats. Niet alleen woningen, maar ook bedrijfspanden vormen een geliefd doelwit. Op de website van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) is dan ook te lezen dat bijna 40 procent van de ondernemers in Nederland met een inbraak te maken zullen krijgen. Om deze reden heeft Centraal Beheer Achmea het Risico Reductie Plan.

De gelegenheidsdief

Wist u dat ruim 80 procent van alle inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsdieven? Hekwerk en poorten vormen de eerste barrière bij een inbraakpoging. Het is dan ook belangrijk de indringers zoveel mogelijk te ontmoedigen.

Ecotax Beveiligingstechniek

Ecotax Beveiligingstechniek is de specialist op het gebied van terreinbeveiliging. Met ruim 20 jaar ervaring, verstaan wij ons vak als geen ander. Dit jaar zijn wij uitgeroepen tot branchewinnaar van de nationale ondernemersprijs in de categorie meest innovatieve beveiligingsbedrijf van Nederland.

Schrikdraadbeveiliging is een eenvoudige laagdrempelige manier van detectie en beveiliging. Contact met de detectiedraden geeft een korte ongevaarlijke, maar pijnlijke schok en schrikt de eventuele inbrekers letterlijk af. Doorknippen of kortsluiting van de detectiedraden wordt direct gesignaleerd en gemeld aan de beveiligingsinstallatie.Deze vroegtijdige alarmmelding vergroot de pakkans en verkort de tijd van de inbrekers aanzienlijk! Het systeem kent een dagstand waarbij er geen schik wordt afgegeven maar wel alarmmelding doorgeeft. Het alarmsysteem werkt 7 dagen per week, 24 uur per dag en gaat ook bij eventuele stroomuitval nog 48 uur door.

Detectiesystemen of camera’s toepassen op uw beveiligingssysteem, niet alleen zelf meekijken maar de beelden ook doorsturen naar de politie of meldkamer? Ook dit is mogelijk.

Centraal Beheer Achmea


Verzekeren is niet de enige manier om met de gevolgen van risico’s om te gaan. Daarom heeft Centraal Beheer Achmea, in samenwerking met Ecotax, het Risico Reductie Plan. Het Risico Reductie Plan biedt onder meer oplossingen voor het voorkomen en beperken van schade. Waarbij wordt samengewerkt met gerenommeerde specialisten in de beveiligingstechniek. Voor meer informatie; neem contact op met Ecotax Beveiligingstechniek!

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands