×

Terreinbeveiliging voor uw distributiecentrum

Wij bij Ecotax Terreinbeveiliging zorgen voor de terreinbeveiliging en eventuele onzichtbare beveiliging bij uw distributiecentrum. Helaas zijn organisaties in de distributie- en transportsector steeds vaker slachtoffer van diefstal en daarom is het extra belangrijk om uw terrein van sterke distributiebeveiliging te voorzien. De waarde per vrachtwagen wordt hoger, omdat elektronica steeds compacter wordt. Hierdoor past er meer in vrachtauto’s waardoor deze gevoeliger worden voor diefstal. Dure kleding, voedselproducten en farmaceutische producten worden ook vaak vervoerd en deze zijn zeer gewild bij dieven. Bescherm uw goederen door uw terrein van distributiebeveiliging te voorzien, bijvoorbeeld door middel van schrikdraadbeveiliging.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Laat terreinbeveiliging plaatsen om uw distributiecentrum te beschermen

Maak uw lading onbereikbaar door terreinbeveiliging rondom uw distributiecentrum te zetten. Met schrikdraadbeveiliging geeft u de juiste bescherming aan uw terrein. Wij weten met meer dan 30 jaar ervaring alles van schrikdraad en op welke manier u dit het beste kunt inzetten. Deze vorm van distributiebeveiliging werkt goed op distributie- en transportcentra, omdat een schrikdraadsysteem dieven weghoudt. Wordt er contact gemaakt met het schrikdraad? Dan wordt er direct een elektrische schok gegeven. Deze distributiebeveiliging is vaak genoeg om de dief af te schrikken. Als dit niet voldoende is om de dief buiten te houden, gaat er een alarm af. Tevens is het mogelijk om beveiliging in uw distributiecentrum te plaatsen in de vorm van hekwerkdetectie, gronddetectie of camerabeveiliging. U kunt uw distributiecentrum ook van tijdelijke terreinbeveiliging voorzien, bijvoorbeeld als u aan het bouwen bent.

Bespreek alle mogelijkheden met ons

De aankoop van de geschikte beveiliging voor uw transport- of distributiecentrum is een belangrijke beslissing en daarom adviseren wij u graag. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden of neem direct contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen, ons een e-mail te sturen via info@ecotax.nl of bel ons via 0168 473 783. Voor al uw distributiebeveiliging op distributie- en transportcentra helpen wij u verder.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands