×

Bouwplaatsbeveiliging

Helaas worden er op veel bouwterreinen spullen gestolen en dingen vernield en dat maakt het zo belangrijk om bouwplaatsbeveiliging op maat te laten installeren. Voorkom dat uw kostbare materialen mee worden genomen door dieven en laat dus beveiliging op uw bouwterrein plaatsen. Ecotax Terreinbeveiliging in Moerdijk, nabij Breda, is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van beveiliging en daarom ligt uw bouwplaats bij ons in veilige handen.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Uw materialen achter slot en grendel met goede bouwplaatsbeveiliging op maat

Als we spreken van bouwplaatsbeveiliging wordt er vaak ook gesproken van tijdelijke beveiliging. Wij hebben voor iedere toepassing een oplossing. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bouwterrein van goede beveiliging te voorzien. Kies bijvoorbeeld voor schrikdraadbeveiliging als u ongewenste gasten wilt voorkomen. Dit kan geïnstalleerd worden op hekwerk, dakranden, muren en poorten. Tevens kunt u er bij ons voor kiezen om gronddetectie te plaatsen. Deze seismische detectie is een onzichtbare vorm van beveiliging en geeft een alarmering in de meldkamer als iemand op uw bouwterrein komt. De pakkans van indringers met deze vorm van bouwplaatsbeveiliging op maat wordt dus groter. U kunt bij ons ook kiezen voor tijdelijke camerabeveiliging of bouwhekken. In dit laatste geval blijven de kosten van terreinbeveiliging relatief laag, omdat wij de materialen voor 90% hergebruiken op een volgende bouwplaats. Bent u benieuwd naar onze werkwijze als het gaat om bouwplaatsbeveiliging op maat? Bekijk dan alle mogelijkheden die we aanbieden bij ons terreinbeveiligingsbedrijf in Moerdijk.

Neem contact met ons op en wij zorgen voor dé terreinbeveiliging op uw bouwplaats

Ziet u het wel zitten om ons in te schakelen voor de beveiliging van uw terrein? Neem telefonisch contact met ons op via 0168 473 783 om alle mogelijkheden voor de beveiliging van uw bouwterrein te bespreken. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen via info@ecotax.nl voor bouwplaatsbeveiliging op maat. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij kijken samen met u naar de beste opties van terreinbeveiliging op uw bouwplaats, zodat indringers worden geweerd en u geen kostbare materialen en tijd verliest.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands