×

Bouwplaatsbeveiliging

Helaas worden er op veel bouwterreinen spullen gestolen en dingen vernield. Dit maakt het zo belangrijk om bouwplaatsbeveiliging op maat te laten installeren. Voorkom dat uw kostbare materialen mee worden genomen door dieven en laat beveiliging op uw bouwterrein plaatsen. Ecotax Terreinbeveiliging is al meer dan 30 jaar expert op het gebied van beveiliging. Uw bouwplaats ligt bij ons in veilige handen.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Uw materialen achter slot en grendel met goede bouwplaatsbeveiliging op maat

Als we spreken van bouwplaatsbeveiliging wordt er vaak ook gesproken van tijdelijke beveiliging. Wij hebben voor iedere toepassing een oplossing. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bouwterrein van goede beveiliging te voorzien. Kies bijvoorbeeld voor schrikdraadbeveiliging als u ongewenste gasten wilt voorkomen. Dit kan geïnstalleerd worden op hekwerk, dakranden, muren en poorten. Tevens kunt u ervoor kiezen om gronddetectie te plaatsen. Deze seismische detectie is een onzichtbare vorm van beveiliging en geeft een alarmering in de meldkamer als iemand op uw bouwterrein komt. Met deze vorm van bouwplaatsbeveiliging op maat is de kans groter dat de indringers opgepakt worden. U kunt bij ons ook kiezen voor tijdelijke camerabeveiliging of bouwhekken. In dit geval blijven de kosten van terreinbeveiliging relatief laag, omdat wij de materialen voor 90% hergebruiken op een volgende bouwplaats. Bent u benieuwd naar onze werkwijze als het gaat om bouwplaatsbeveiliging op maat? Bekijk dan alle mogelijkheden die we aanbieden bij ons terreinbeveiligingsbedrijf.

Neem contact met ons op en wij zorgen voor dé terreinbeveiliging op uw bouwplaats

Ziet u het wel zitten om ons in te schakelen voor de beveiliging van uw terrein? Neem telefonisch contact met ons op via 0168 473 783 om alle mogelijkheden voor de beveiliging van uw bouwterrein te bespreken. Dan kijken wij samen met u naar de beste opties van terreinbeveiliging op uw bouwplaats, zodat indringers worden geweerd en u geen kostbare materialen en tijd verliest. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen via info@ecotax.nl voor bouwplaatsbeveiliging op maat. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands