×

Bouwplaatsbeveiliging

Helaas worden er op veel bouwterreinen spullen gestolen en dingen vernield en dat maakt het zo belangrijk om bouwplaatsbeveiliging te laten installeren. Voorkom dat uw kostbare materialen mee worden genomen door dieven en laat dus beveiliging op uw bouwterrein plaatsen. Wij bij Ecotax Terreinbeveiliging in Moerdijk, nabij Breda, zijn al meer dan 25 jaar experts op het gebied van beveiliging en daarom ligt uw bouwplaats bij ons in veilige handen.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Uw materialen achter slot en grendel met goede bouwplaatsbeveiliging

Als we spreken van bouwplaatsbeveiliging wordt er vaak ook gesproken van tijdelijke beveiliging. Wij hebben voor iedere toepassing een oplossing. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bouwterrein van goede beveiliging te voorzien. Kies voor schrikdraadbeveiliging als u ongewenste gasten wilt voorkomen. Dit kan geïnstalleerd worden op hekwerk, dakranden, muren en poorten. Tevens kunt u er bij ons voor kiezen om gronddetectie te plaatsen. De seismische gronddetectie is een onzichtbare vorm van beveiliging en geeft een alarmering in de meldkamer als iemand op uw bouwterrein komt. De pakkans van indringers met deze vorm van bouwplaatsbeveiliging wordt dus groter. U kunt bij ons ook kiezen voor tijdelijke camerabeveiliging of bouwhekken. In dit laatste geval blijven de kosten van terreinbeveiliging relatief laag, omdat wij de materialen voor 90% hergebruiken op een volgende bouwplaats. Bent u benieuwd naar onze werkwijze als het gaat om bouwplaatsbeveiliging? Neem dan een kijkje op onze website.

Neem contact met ons op en wij zorgen voor dé terreinbeveiliging op uw bouwplaats

Neem telefonisch contact met ons op via 0168 473 783 om alle mogelijkheden voor de beveiliging van uw bouwterrein te bespreken. U kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen via info@ecotax.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij kijken samen met u naar de beste opties van terreinbeveiliging op uw bouwplaats, zodat indringers worden geweerd en u geen kostbare materialen en tijd verliest.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands