×

Onzichtbare terreinbeveiliging

Door onzichtbare terreinbeveiliging bij uw bedrijf te plaatsen, heeft u ideale bewaking en vergroot u de kans om in te grijpen bij indringers. Een dief of vandaal heeft met onzichtbare beveiliging niet in de gaten dat er in de meldkamer een alarm afgaat wanneer hij of zij in contact komt met het detectiesysteem. Zelfs nauwkeurige positiebepaling is mogelijk met de systemen van Ecotax.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Wij voorzien u van onzichtbare terreinbeveiliging

Bent u eigenaar of eigenaresse van bijvoorbeeld een distributiecentrum en wilt u onzichtbare terreinbeveiliging plaatsen, zodat u indringers verantwoordelijk houdt voor hun daden? Dan is gronddetectie een zeer geschikte vorm van onzichtbare beveiliging voor u. Dit is aan te brengen bij iedere ondergrond en heeft geen gevolgen voor het aanzicht van uw terrein. Dit systeem wordt geplaatst in zones en werkt met seismische trillingsdetectie. Doordat de zones in de onzichtbare terreinbeveiliging met een nummer zijn doorgegeven aan de meldkamer, weet u precies waar eventuele indringers zich bevinden. Een bijkomend voordeel van het werken met zones, is dat medewerkers eventueel ’s nachts door kunnen werken zonder dat dit een alarmerend effect heeft. Deze vorm van onzichtbare beveiliging werkt tevens heel goed als tijdelijke beveiliging bij bouwplaatsen.

Neem contact op met onze specialisten

Heeft u interesse in onzichtbare terreinbeveiliging? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Zij vertellen u alles over de mogelijkheden en beantwoorden met veel plezier uw vragen. Bij ons kunt u tevens kiezen om een service- en onderhoudscontract aan te gaan. U krijgt hiermee jaarlijks preventief onderhoud en schades en storingen worden binnen 24 uur opgelost. Neem telefonisch contact met ons op via 0168 473 783, stuur een e-mail naar info@ecotax.nl of vul ons contactformulier in. Wij zullen u zo snel mogelijk adviseren over onzichtbare beveiliging.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands