×

Terreinbeveiliging gevangenis

Sterke en kwalitatief hoogwaardige terreinbeveiliging is misschien wel het allerbelangrijkste als het gaat om een gevangenis. Dit is namelijk een high-risk-terrein en heeft daarom een speciale aanpak nodig als het gaat om beveiliging. Terreinbeveiliging bij een gevangenis valt onder de high-security beveiligingsoplossingen. Er wordt natuurlijk allereerst een gevangenishek op maat geplaatst, maar er zijn nog meer mogelijkheden om de samenleving zo goed mogelijk te beschermen.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

High-risk terreinbeveiliging bij een gevangenis

Er wordt van high-risk terreinbeveiliging gesproken als het gaat om terreinen of gebouwen die van belang zijn voor onze samenleving, zoals een gevangenis. Ecotax Terreinbeveiliging in Moerdijk, in regio Breda, zorgt voor uw gevangenishek en andere typen beveiliging. Er wordt eerst altijd met u besproken wat de mogelijkheden zijn. Dit wordt gedaan aan de hand van een 3D-beveiligingsplan. De risico’s worden hiermee beter ingeschat, omdat u direct de infrastructuur, de schrikdraadinstallatie, de trillingsdetectie (geïntegreerd in het gevangenishek), camera’s en andere sensoren ziet. Het bereik van deze installaties wordt eenvoudig aangegeven. Het is tevens mogelijk om het beeld van de camera te demonstreren in de software. Door het maken van een 3D-beveiligingsplan komt u niet voor verrassingen te staan en zijn eventuele knelpunten bekend.

Maak kennis met onze professionals door contact op te nemen

Laat uw gevangenishek met geïntegreerde trillingsdetectie of een andere vorm van beveiliging plaatsen! Neem telefonisch contact met ons op via 0168 473 783, stuur ons een e-mail via info@ecotax.nl of vul ons contactformulier in. Onze professionals staan u graag te woord en bespreken alle mogelijkheden met u. Tevens staan zij voor u klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands