×

Terreinbeveiliging voor een gevangenis

Sterke en kwalitatief hoogwaardige terreinbeveiliging, zoals een gevangenishek, is misschien wel het allerbelangrijkste als het gaat om een gevangenis, ook wel een high-risk terrein genoemd. Dit terrein heeft daarom een speciale aanpak nodig als het gaat om beveiliging. Terreinbeveiliging bij een gevangenis valt onder de high-security beveiliging. Er wordt natuurlijk allereerst een gevangenishek op maat geplaatst, maar er zijn nog meer mogelijkheden om de samenleving zo goed mogelijk te beschermen.

Meer informatie aanvragen

Voordelen

  • High-risk beveiliging
  • Bescherming op maat
  • 24/7 serviceaanbod
Schrikdraad beveiliging 5

Meer informatie?

Al meer dan 30 jaar is Ecotax Terreinbeveiliging uw partner in beveiliging en detectie op buiten terreinen. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Hoe gaan we te werk als u ons inschakelt voor terreinbeveiliging voor een gevangenis?

De terreinbeveiliging van een gevangenis is van groot belang voor de samenleving en moet daarom worden voorzien van high-risk beveiliging. Ecotax Terreinbeveiliging in regio Breda, zorgt voor uw gevangenishek en andere typen beveiliging. We bespreken eerst altijd met u wat de mogelijkheden zijn. Dit doen we aan de hand van een 3D-beveiligingsplan. Zo kunnen we de risico’s beter inschatten, omdat u direct de infrastructuur, de installatie, de trillingsdetectie (geïntegreerd in het gevangenishek), beveiligingscamera’s en andere sensoren ziet. Het bereik van deze installaties wordt eenvoudig aangegeven. Het is tevens mogelijk om het beeld van de camera te demonstreren in de software. Door het maken van een 3D-beveiligingsplan komt u niet voor verrassingen te staan en zijn eventuele knelpunten bekend.

Laat ons een gevangenishek en andere beveiliging installeren

Laat uw gevangenishek, of een andere vorm van terreinbeveiliging voor een gevangenis, plaatsen! Neem telefonisch contact met ons op via 0168 473 783, stuur ons een e-mail via info@ecotax.nl of vul ons contactformulier in. Onze professionals staan u graag te woord en bespreken alle mogelijkheden met u. Tevens staan zij voor u klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek.

ecotax team 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over beveiliging.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands